Τα μέτρα Βασιλειάδη για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Αυστηροποιούνται οι ποινές σχετιζόμενες με την τέλεση αξιόποινων πράξεων στα γήπεδα

 

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, ο αναπληρωτής υπουργός, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

«Δεν θα ανεχτούμε τα μαφιόζικα χτυπήματα»,ανέφερε μετά τη σύσκεψη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος εξήγγειλε την αυστηροποίηση του πλαισίου για την προστασία του ελληνικού ποδοσφαίρου

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα, ανατίθενται στην αντιτρομοκρατική οι έρευνες για την διαλεύκανση όλων των υποθέσεων που σχετίζονται με εγκληματικές ενέργειες στο ποδόσφαιρο.

Ενεργοποιούνται οι σχετικές διατάξεις για την απαγόρευση μετάδοσης εκπομπών από ΜΜΕ, που προτρέπουν σε βίαιες ενέργειες. Προς αυτή την κατεύθυνσης ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε ότι θα υπάρχουν συναντήσεις από αύριο με δημοσιογραφικές ενώσεις.

Αυστηροποιούνται οι ποινές σχετιζόμενες με την τέλεση αξιόποινων πράξεων στα γήπεδα

Τέλος, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης , όπως είπε ο υφυπουργούς, η πολιτεία θα ζητήσει την έξοδο των ομάδων από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έως ότου συμμορφωθούν

matrix24

Categories