Μετά την αναγγελία Σ.Γκέραλη, ο Δήμος ψάχνει έκταση για το Νέο Κοιμητήριο!

Σύμφωνα με την από 19/10/16 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Σαρωνικού με δημόσια πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που δημοσιεύεται στο site του Δήμου Σαρωνικού, αναζητεί κατάλληλη έκταση για την δημιουργία νέου Δημοτικού Κοιμητηρίου.

Δεν μπορεί κάποιος όμως να αφήσει ασχολίαστη την αναγγελία – δήλωση του Αντιδημάρχου Σάββα Γκέραλη, ο οποίος στις 4/11/ενώπιον του Δημάρχου, κατά το τέλος της Ενημερωτικής εκδήλωσης για το ΚΕΛ στην Σαρωνίδα, ανακοίνωσε ότι δημιουργείται  χώρος για το κοιμητήριο και μάλιστα αυτό θα είναι από τα μεγαλύτερα στην Αττική!!

Φυσικά αν κάποιος προσέξει καλά τις δηλώσεις, ουσιαστικά δεν αναφέρει ο Αντιδήμαρχος ότι βρέθηκε χώρος, όμως ο τρόπος που το λέει δεν αφήνει αμφιβολία ότι έχει βρεθεί και ότι μέσα στο 2017 θα είναι σε λειτουργία το νέο Κοιμητήριο!!

Το εν λόγω ζήτημα αναμένεται να διευκρινιστεί στο ερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που σίγουρα θα τεθεί μέσω ερώτησης από Δημοτικούς Συμβούλους.

Δείτε τις δηλώσεις του Αντιδημάρχου στο απόσπασμα του video που ακολουθεί και διαβάστε στη συνέχεια την δημοσίευση του Δήμου Σαρωνικού που αναζητεί χώρο για το νέο Κοιμητήριο!!

 

screenshot_2022

[wonderplugin_carousel id=”25″]
Categories