Απηυδισμένος 45χρονος αστυνομικός, αποφάσισε να δώσει κατατακτήριες για να μπει επιτέλους στο Πολυτεχνείο

Απογοητευμένο αλλά και πεισμωμένο βρίσκει η επομένη της 17ης Νοέμβρη τον Ιουστίνο Γ., ο οποίος για ακόμη μια χρονιά δεν κατάφερε να εισέλθει στο εσωτερικό του Πολυτεχνείου.

Ο 45χρονος αστυνομικός, μέλος της Μονάδας Αποκατάστασης Τάξης, παρακολούθησε για εικοστή πέμπτη συνεχόμενη χρονιά τους γνωστούς-άγνωστους να προκαλούν ταραχές στο κέντρο της Αθήνας, ανήμπορος να αντιδράσει όταν αυτοί αποφάσισαν να βρουν καταφύγιο στο εσωτερικό του ιστορικού κτιρίου επί της οδού Πατησίων.

«Όταν ο εισαγγελέας έδωσε το πράσινο φως για να μπούμε στο χώρο, σε περίπτωση τέλεσης κακουργηματικής πράξης, το πίστεψα πιο πολύ από κάθε φορά. Φέτος θα ήταν η χρονιά μου. Θα έβλεπα επιτέλους το εσωτερικό του Πολυτεχνείου, διότι δεν σας κρύβω πως μια περιέργεια για το πώς θα είναι μέσα την έχω. Ακούγονται διάφορες ιστορίες και δεν ξέρω τι να πρωτοπιστέψω», εκμυστηρεύεται μιλώντας στο «Κουλούρι» το όργανο της τάξης για να συνεχίσει:
«Αφού δεν μου έκατσε ούτε χθες, το πήρα απόφαση. Θα δώσω ξανά εξετάσεις μήπως και μπω στο Πολυτεχνείο. Απ’ το 11 που έβγαλα στις Πανελλήνιες μέχρι το 18 δεν υπάρχει μεγάλο χάσμα, μόλις 4 μονάδες. Με συστηματικό διάβασμα και πρόγραμμα θα τα καταφέρω και του χρόνου θα βρίσκομαι μέσα στη δράση, κι όχι απλός θεατής απ’ το πεζοδρόμιο στην Πατησίων».

Το «Κουλούρι» εύχεται καλή επιτυχία στον Ιουστίνο και θα σας ενημερώνει διαρκώς για την πορεία της προσπάθειάς του.

tokoulouri

Categories