Στην Ελλάδα η οικογένεια του Ρονάλντο για τα εγκαίνια της Ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο ΑΝΙΜΑ

Την στιγμή που οι ετοιμασίες για τα εγκαίνια της Ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Ελλάδα συνεχίζονται, η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε τον Ζουέλα πως θα είναι παρούσα!

Η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε τον διευθυντή της σχολής και καλό της φίλο Φρανσίσκο Ζουέλα, καθώς επίσης και την εταιρία του Stars of the Future πως θα δώσει το παρών στα εγκαίνια.

Η οικογένεια του Πορτογάλου σούπερ σταρ, που βρίσκεται πάντα κοντά στη Σπόρτινγκ, ενημέρωσε πως θα έρθει στην χώρα μας για πέντε μέρες, έτσι ώστε να έχει την ευκαιρία όχι μόνο να βρεθεί στα εγκαίνια, αλλά να γνωρίσει από κοντά και την Αθήνα.

Τα μέλη της οικογένειας Ρονάλντο, θα φτάσουν στην Αθήνα την 1η Δεκεμβρίου και θα αναχωρήσουν για την Πορτογαλία στις 5 του ίδιου μήνα. Τόσο ο Φρανσίσκο Ζουέλα όσο και οι άνθρωποι του Anima Club, θα οργανώσουν ένα πρόγραμμα ειδικά διαμορφωμένο για τους συγγενείς του Ρονάλντο, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η ξενάγησή τους στην Ακρόπολη.

Έτσι μετά την έλευση του προέδρου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, για τα εγκαίνια της Ακαδημίας, το παρών θα δώσει και η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο, τα μέλη της οποίας θα μιλήσουν στα εκδήλωση, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσουν και με τους παρευρισκόμενους.

Θυμίζουμε πως τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 4 Δεκεμβρίου, στον πολυχώρο αναψυχής Anima Club, στις 19:00.

via

[wonderplugin_carousel id=”25″]

 

Categories