Ποστ χιλίων λέξεων για τον Κάστρο ολοκλήρωσε μόλις 32χρονος …

…που είδε πριν 7 χρόνια 20 λεπτά από ντοκιμαντέρ για τη ζωή του

 

Δημοσίευσε πριν από μερικά δευτερόλεπτα την ανάρτησή του σχετικά με τη ζωή, το έργο και το θάνατο του Φιντέλ Κάστρο, ο 32χρονος Στυλιανός Χ., ο οποίος ήρεμος πλέον πως εκπλήρωσε το καθήκον του, αναμένεται να καταπιαστεί με τις υπόλοιπες ασχολίες της ημέρας του.

Ο άνδρας, χρησιμοποίησε αρκετές φορές τις φράσεις «εγώ», «ξέρω», «είμαι βέβαιος», «είστε άσχετοι» και «αναρωτιέμαι αν γνωρίζετε», για να σκιαγραφήσει την προσωπικότητα και τα πεπραγμένα του Κουβανού επαναστάτη, ο οποίος έφυγε το βράδυ της Παρασκευής απ’ τη ζωή, σε ηλικία 90 ετών. Κατά τη διάρκεια της ανάρτησης, δεν παρέλειψε να ειρωνευτεί πολλάκις όσους εξέφρασαν την αντίθετη με εκείνου άποψη, ενώ όπως τόνισε, προσδοκά τριψήφιο αριθμό likes, αφού ξεπέρασε κατά πολύ το ποστ που είχε κάνει όταν πέθανε ο Λέοναρτν Κόεν, του οποίου γνώριζε 2 τραγούδια.

«Είχα δει ένα ντοκιμαντέρ για τον Κάστρο στην ΕΡΤ κάποτε και με είχε συγκλονίσει. Δεν πρόλαβα πολύ, είκοσι λεπτά, εκ των οποίων τα 5 ήταν διαφημίσεις, όμως το νόημα το έπιασα. Δεν αντέχω ο κάθε άσχετος να τοποθετείται για πράγματα που δεν ξέρει κι έτσι πήρα θέση. Ας ανοίξετε κανένα βιβλίο και μετά μιλάτε», σχολίασε ο Στυλιανός, ο οποίος αποκάλυψε ότι κάποτε είχε διαβάσει ένα αφιέρωμα στον Μαραντόνα, ο οποίος έχει τατουάζ τον Κάστρο, επομένως «κάτι παραπάνω ξέρει».

Τέλος, σε ερώτηση αν σκέφτεται να αφήσει κάποιον θάνατο ασχολίαστο, ο 32χρονος μας έβαλε στη θέση μας: «πλάκα μου κάνετε, τόσος κόσμος πεθαίνει καθημερινά και δεν γράφω τίποτα, δημοκρατία δεν έχουμε άλλωστε;».

tokoulouri

Categories