“Ντου” των οπαδών του Παναθηναϊκού στην προπόνηση

Εκτός ελέγχου είναι πλέον, η κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Η απομάκρυνση του Αντρέα Στραματσόνι και η πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν έφεραν την -προσωρινή έστω- ηρεμία στις τάξεις των οπαδών. Αντίθετα, είναι προφανές ότι η ήττα από τον ΟΦΗ στο Κύπελλο ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι». Οργανωμένοι οπαδοί των «πρασίνων» στην πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του έκαναν «ντου» στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο Κορωπί, όπου αποδοκίμασαν έντονα τους περισσότερους παίκτες, ενώ κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους, με τον Ιμπάρμπο να γλιτώνει την τελευταία στιγμή.

Οι διαθέσεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού ήταν άγριες και χρειάστηκε να παρέμβουν οι πιο ψύχραιμοι για να μην ακολουθήσουν τα χειρότερα. Οι οπαδοί αποχώρησαν μετά από λίγη ώρα, αφού εξύβρισαν τους παίκτες, αλλά και μέλη του νέου προπονητικού τιμ. Μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών απείλησαν ότι εάν η ομάδα δε νικήσει τον ΠΑΟΚ θα γίνουν ακόμη χειρότερα πράγματα.

Οι περίπου 40-50 οπαδοί του Παναθηναϊκού απευθύνθηκαν και στο νέο τεχνικό της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, τονίζοντάς του ότι «δε ξεχνάμε πως το καλοκαίρι βρέθηκες κοντά στον Ολυμπιακό. Θα περιμένουμε, όμως, να δείξεις το έργο σου και μετά θα σε κρίνουμε. Μπροστά σου έχεις μία ευκαιρία να βελτιώσεις αυτή την τραγική κατάσταση, διότι αυτά που συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό δεν είναι φυσιολογικά πράγματα».

enikos

Categories