Η 4η Ημέρα του Μελισσοκομικού Συνεδρίου Σαρωνικού

4η ημέρα του Συνεδρίου στο Δημαρχείο του Δήμου Σαρωνικού χθες 15/12/16 με προσκεκλημένους 24 άτομα αντιπροσωπείας, απο την Τουρκία. Επισκέπτονται την Χώρα μας,με πρόγραμμα erasmous,για εκπαίδευση από το τμήμα του ΕΛΓΟ “Δήμητρα” του Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης, με καθηγήτρια την Dr Χατζήνα Φανή.
Από την παραπάνω Τουρκική αντιπροσωπεία, ηταν εκπρόσωποι, απο το Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης της Τουρκίας, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ικονίου,εκπρόσωποι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δημαρχείου Ικονίου, καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Ικονίου και Ραιδεστού ,ο Πρόεδρος των μελισσοκόμων του Ικονίου ,δημοσιογράφοι και μελισσοκόμοι.

Όλοι οι παραπάνω συνοδεύονται με αρχηγό αποστολής του προγράμματος erasmous, τον καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Ραιδεστού και Δ/ντή του Τμήματος Μελισσοκομίας-Εντομολογίας Dr Muhsin DOGAROGLOU.
Η Τουρκική αντιπροσωπεία  παρακολούθησε την ταινία (εξαφάνιση των μελισσιών).
Επίσης χαιρετισμό πριν την προβολή, προς το ακροατήριο,έκανε από Αμερική, η μία σκηνοθέτης της Αμερικάνικης ταινίας.
Η προβολή της ταινίας ήταν διάρκειας μιάμισης ώρας.
Χαιρετισμό στους παραπάνω προσκεκλημένους έκανε ο Αντιπεριφεριάρχης Αν. Αττικής κ.Φιλίππου Πέτρος ενώ τους συνέδρους επισκέφτηκε και φωτογραφήθηκε μαζί τους ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης.
Ο Μελισσοκομικός Σύλλογος Σαρωνικού “το ΚΕΝΤΡΙ”  όπως είπε ο Καθηγητής Dr.Muhsin Ogaroglou, επίσημα προσκλήθηκε από το Πανεπιστήμιο της Ραιδεστού και Ικονίου, όπως και από τον Πρόεδρο μελισσοκόμων Ικονίου.

Σήμερα 16/12, είναι η τελευταία ημέρα του συνεδρίου το οποίο καλύπτει ο Paraktios.gr. Τα video και των 5 ημερών θα αναρτηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

δείτε φωτό όλου του Συνεδρίου ΕΔΩ , ΕΔΩ και ΕΔΩ

[wonderplugin_carousel id=”32″]
Categories