Το 1ο Μελισσοκομικό Συνέδριο στο Δήμο Σαρωνικού. Τα video των 5 ημερών.

Ξεκίνησε την Δευτέρα 12/12/16, το 1ο Μελισσοκομικό-Περιβαλλοντικό Συνέδριο Σαρωνικού που διοργανώνει ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ”, υπό την αιγίδα του Δήμου Σαρωνικού και θα διήρκεσε έως την Παρασκευή 16/12/16.

Η εκδήλωση γίνεται στο Δημαρχιακό μέγαρο στα Καλύβια Αττικής. Θα μιλήσουν διακεκριμένοι καθηγητές Πανεπιστημίου – ερευνητές μελισσοκομίας – εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής και θα προβληθεί ταινία με τίτλο “Εξαφάνιση των μελισσών” (Vanishing of the bees), παραγωγή των Maryam Henein και George Langworthy, για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αποκλειστικά δικαιώματα της ταινίας. Την ταινία θα παρακολουθήσουν και 25 εκπρόσωποι διεθνών μελισσοκομικών συλλόγων.

Ο Paraktios, κοντά σε όλα τα γεγονότα στο Δήμο Σαρωνικού, καλύπτει με video το συνέδριο, τιμώντας και στηρίζοντας τις προσπάθειες των Μελισσοκόμων της περιοχής μας.

Στην έναρξη του Συνεδρίου παρέστη για τον Δήμο Σαρωνικού, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Κόλλια καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Π.Φώκαιας Νάσος Παπουτσής ο οποίος συμμετέχει και ως σύνεδρος.

Παρόντες επίσης κατά την 1η ημέρα: Η Διευθύντρια της Δ/σης Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Περιφέρειας κ.Καπετανοπούλου Χρυσάνθη,ο Πρόεδρος της Ο.Μ.Σ.Ε ( Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος) κ.Ντούρας Βασίλειος,ο Πρόεδρος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Αν.Αττικής<Ο Κηφήνας>, κ.Ελευθερίου Κων/νος και ο Αντιπρόεδρος του ιδίου συλλόγου και εκπρόσωπος της Ο.Μ.Σ..Ε της Αττικής κ.Παλαιοκώστας Νικόλαος.
video της 1ης ημέρας. (12/12/16)

Έναρξη του Συνεδρίου , με Εισηγητή τον Ομότιμο Καθηγητή Πανεπιστημίου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών (τ.Δ/ντή του εργαστηρίου Γεωργικής Ζωολογίας και Εντομολογίας) και μέλος της Ελληνικής Γεωργικής Ακαδημίας κ.Εμμανουήλ Νικόλαο.
Θέμα < Η σημασία της Μελισσοκομίας ως Παραγωγικού Κλάδου στην Ελλάδα- Μέλισσα και Περιβάλλον>

video της 2ης ημέρας. (13/12/16)

video της 3ης ημέρας. (14/12/16)

video της 4ης ημέρας. (15/12/16)

video της 5ης ημέρας. (16/12/16)

 

Δείτε φωτό από το Συνέδριο ΕΔΩ

[wonderplugin_carousel id=”27″]
Categories