Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης για τη διαχείριση απορριμμάτων αποφάσισε το Δημοτικό Συμβουλιο. video

Την Υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο ΥΜΕΠΕΡΑΑ για τη διαχείριση ΠΡΆΣΙΝΩΝ απορριμμάτων αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού, απόψε 21/12/16 μετά από πρόταση της Δημοτικής Αρχής.

Η πρόταση που φαίνεται στις πιο κάτω φωτο, περιλαμβάνει προμήθεια 1 σταθερού και 2 φορητών κλαδοτεμαχιστών,κάδους οικιακής κομποστοποίησης αλλά και διαχείριση βιοαποβλήτων με συλλέκτες για καταστήματα,βιοδιασπώμενες σακούλες και κάδους 660 λιτ για μεγάλους παραγωγούς καθώς προμήθεια ειδικού οχήματος συλλογής βιοαποβλήτων.

Η Πρόταση επί πλέον, περιλαμβάνει και τη δημιουργία κεντρικού Πράσινου Σημείου εντός του ΒΙΟΠΑ, μετά από την απαλλοτρίωση αντίστοιχου οικοπέδου.

Την πρόταση δεν ψήφισαν οι κκ Κωνσταντέλλος, Ράπτη και Δημητρίου καθώς το πράσινο σημείο προγραμματίζεται να δημιουργηθεί εντός του ΒΙΟΠΑ Καλυβίων.

Ειδικότερα οι Κωνσταντέλλος και Ράπτη κατέθεσαν προς ψηφοφορία άλλη πρόταση, συμφωνώντας με το όλο σκεπτικό της αρχικής πρότασης αλλα προτείνοντας να επιλεγεί κάποιο άλλο σημείο εκτός ΒΙΟΠΑ η οποία δεν πέρασε.

Πριν την ψηφοφορία σημειώθηκε λεκτικό επεισόδιο μεταξύ Γκέραλη και Κωνσταντέλλου με αποτέλεσμα η Πρόεδρος να διακόψει για λίγα λεπτά την συνεδρίαση.

[wonderplugin_carousel id=”27″]

 

 

 

Categories