Στο Περιφερειακό Συμβούλιο η οριοθέτηση του ρέματος Αγ. Νικολάου Λαγονησίου

1η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής πρόκειται να συνεδριάσει την Πέμπτη, 12-1-2017 και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).

“10. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για την υλοποίηση του έργου «Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων στα πλαίσια οριοθέτησης του ρέματος Αγ. Νικολάου της Δημοτικής Ενότητας Καλυβίων του Δήμου Σαρωνικού».
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αθ. Αναγνωστόπουλος)”

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση όρων και σύναψης σχεδίου τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Περιστερίου για το έργο με τίτλο «ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ 1ΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)
2. Έγκριση σύναψης και όρων 2ης τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Αγίας Βαρβάρας για το έργο «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)
3. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγία Βαρβάρας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού 72.999,20€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)
4. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παλλήνης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Αποκατάσταση Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δημοτικής Ενότητας Γέρακα Δήμου Παλλήνης», συνολικού προϋπολογισμού 990.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)
5. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Παλλήνης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στο Ο.Τ. 770 Γαργηττού ΙΙ», συνολικού προϋπολογισμού 2.000.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)
6. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κορυδαλλού για την εκτέλεση της παροχής υπηρεσίας με τίτλο: «Εργασίες επισκευών και συντηρήσεων στο Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού (Θεόδωρος Πούτος)», συνολικού προϋπολογισμού 120.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)
7. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κορυδαλλού για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Εργασίες αντικατάστασης συνθετικού χλοοτάπητα και τάπητα στίβου σε ανοικτούς αθλητικούς χώρους του Δήμου Κορυδαλλού», συνολικού προϋπολογισμού 602.358,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)
8. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σαλαμίνας για το έργο: «Συντήρηση και επισκευή οδοποιίας νήσου Σαλαμίνας», συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000,00 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)
9. Αντικατάσταση μέλους Κοινών Επιτροπών Παρακολούθησης Προγραμματικών Συμβάσεων.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

11. Λήψη απόφασης για τον ορισμό δεύτερου προσώπου για την υπογραφή επιταγών και εντολών μεταφοράς προς εξόφληση χρηματικών ενταλμάτων, καθώς και για τον ορισμό προσώπων για μεταφορές χρηματικών ποσών της Περιφέρειας Αττικής, μεταξύ των τραπεζικών λογαριασμών αυτής.
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καραμάνος)

Πριν την έναρξη της συνεδρίασης θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Categories