Διευθετήθηκε το χρέος της ΔΑΠ στο «Διογένης Studio» μετά τη συνάντηση Ρέμου-Μητσοτάκη

Αίσια έκβαση είχε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντώνη Ρέμο το απόγευμα της Τρίτης, μιας και μόλις λίγες ώρες αργότερα διευθετήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες το χρέος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο νυχτερινό κέντρο «Διογένης Studio» όπου εμφανιζόταν ο λαϊκός τραγουδιστής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν απόψεις για το πολιτικό και καλλιτεχνικό γίγνεσθαι και να εξετάζουν γραμμή-γραμμή τους λογαριασμούς που το νυχτερινό κέντρο έχει αποστείλει στα γραφεία της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας.

«Δώδεκα χιλιάδες ευρώ για χαρτοπετσέτες, αυτό δεν μπορεί να είναι σωστό» ακούστηκε να λέει κάποια στιγμή ο Κ. Μητσοτάκης, με τον Α. Ρέμο να ανασηκώνει ελαφρά τους ώμους. Το «μπρα ντε φερ» του δημοφιλούς τραγουδιστή και του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίστηκε σε φιλικό κλίμα για περίπου μία ώρα, διαλύοντας τα «σύννεφα» στις σχέσεις των δύο πλευρών και ανοίγοντας το δρόμο για την επίτευξη συμφωνίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το χρέος της φοιτητικής παράταξης κρατούσε από τις αρχές του 2015 και τη θρυλική βραδιά που είχε γίνει ως γνωστή ως «ΔΑΠ-Ρέμο». Έκτοτε έχουν προστεθεί περισσότερα χρέη από μεταγενέστερες εξόδους των μελών της παράταξης.

Πρόσωπα που έχουν γνώση της κατάσταση μιλούν για εξαψήφια ποσά, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως μόνο οι λογαριασμοί για την γκαρνταρόμπα υπερβαίνουν τις τρεις χιλιάδες ευρώ. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό του τελικού συμβιβασμού μεταξύ των δύο πλευρών.

Στελέχη της ΔΑΠ και της ΝΔ από την πλευρά τους εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την επίτευξη συμφωνίας, τονίζοντας πως ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε πως ξέρει να διαπραγματεύεται αποδοτικά «προς το συμφέρον της παράταξης και της χώρας». «Στην κυβέρνηση καλά θα κάνουν να πάρουν μαθήματα», πρόσθεσαν.

Για τον εορτασμό της ρύθμισης του χρέους η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή πάρτυ σε γνωστό μαγαζί των βορείων προαστίων, με την πρόσκληση στο Facebook να δηλώνει «Ξοφλήσαμε!» και πάνω από 1500 άτομα να έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

tokoulouri

Categories