Και άλλη παραίτηση από το ΔΣ του ΑΟΛ. – Απάντηση του Προέδρου. (Update)

Μεγαλώνει το ρήγμα στην Διοίκηση του ΑΟΛ καθώς ακόμα ένα μέλος, η Αντιπρόεδρος Μαίρη Ευαγγελίδη, δημοσιοποίησε την παραίτησή της λίγες μέρες πριν την γιορτή για τα 20 χρόνια του ΑΟΛ στις 20 Ιανουαρίου.

“Κουτσό” παρέμεινε πλέον το ΔΣ και φυσικά τίθεται το ερώτημα αν θα κριθεί αναγκαία η διενέργεια εκλογών καθώς  αυτό δεν απαιτείται από το  καταστατικό του Ομίλου έστω και με 5μελή σύνθεση.

Το περιεχόμενο της επιστολής παραίτησης καθώς και η απάντηση του Προέδρου Παναγιώτη Δούρου έχουν ως εξής

“Με σεβασμό και αγάπη προς τα μέλη και κυρίως τους αθλητές του Ομίλου του ΑΟΛ, ενημερώνω ότι από εχθές, 16/1/2017, έχω υποβάλλει την παραίτησή μου στα αρμοδίως διοικούντα όργανα, από τη θέση του Αντιπροέδρου του παρόντος Διοικητικού Συμβούλιου του Ομίλου μας και από μέλος αυτού.
Ο ηθικός και αξιακός κώδικας ζωής που διαθέτω και υπηρετώ, δεν μου επιτρέπουν να συνυπάρχω στη Διοίκηση του Ομίλου και να εξακολουθώ να παραβλέπω πρακτικές και πολιτικές που ακολουθούνται, κατά παράβαση Νόμων και Κανόνων που σχετίζονται με την δράση, διοίκηση αλλά και διαχείριση του Ομίλου μας.
Διατηρώ το δικαίωμά μου να επιθυμώ και να επιλέγω να λειτουργήσω σύννομα σε ό, τι αφορά τον Όμιλο, όπως άλλωστε έχω πράξει, μέχρι σήμερα, στην όποια δραστηριότητά μου και στη ζωή μου γενικότερα. Επίσης διατηρώ το δικαίωμα μου να επιθυμώ να επιλέγω να λειτουργώ με γνώμονα την ομόνοια και την ανάπτυξη του αθλητισμού και του αθλητικού ιδεώδους, ενάντια σε αυτούς που αγαπούν και πράττουν το αντίθετο.
Εύχομαι η εναπομένουσα Διοίκηση να κατανοήσει και έστω την ύστατη στιγμή να θεραπεύσει τα κακώς κείμενα, πράττοντας τα δέοντα, για το καλό κυρίως των Αθλητών μας αλλά και του Ομίλου μας.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη που με εμπιστεύθηκαν, αλλά και τους αθλητές που με αγκάλιασαν με την αγάπη τους. Παραμένω δίπλα τους σε ότι χρειαστούν

Μαίρη Ευαγγελίδη”

Η Απάντηση του Προέδρου

“Με σεβασμό στη συλλογική μας απόφαση ως ΔΣ δεν έχουμε απαντήσει σε καμία από τις πάμπολλες προκλήσεις, αισχρά ψεύδη, λοιδορίες ή αστειότητες με τις οποίες έχουμε βομβαρδιστεί όλο αυτό το διάστημα.
Φυσικά αυτό δεν πρόκειται ν’ αλλάξει εξ’ αιτίας της “απροσδόκητης” παραίτησης της αντιπροέδρου κας Μαίρης Ευαγγελίδη. Την ευχαριστούμε πολύ για την “ παρουσία “ της και το όποιο “ έργο “ της.
Όσο αφορά τις φαιδρές πλέον εντυπώσεις, που κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν για τη διαχείριση του ΑΟΛ, έχουμε “ βαρεθεί “ να ελεγχόμαστε από την ανεξάρτητη επιτροπή και να είμαστε μονίμως διαυγείς.
Το συμβούλιο θα συνεχίσει να αφουγκράζεται τις ανάγκες της αθλούμενης νεολαίας μας και θα βρίσκεται δίπλα τους έως το τέλος της νόμιμης θητείας του.
Τέλος, για ν ΄αλλάξουμε κλίμα και να ξεφύγουμε από την κατευθυνόμενη προσπάθεια μιζέριας και εσωστρέφειας που κάποιοι προσπαθούν να διασπείρουν, σας καλούμε για άλλη μια φορά στη γιορτή μας στο Plaza Resort Αναβύσσου για τα 20 χρόνια του ΑΟΛ.
Του ΑΟΛ, που όλοι λέμε πως αγαπάμε αλλά δυστυχώς κάποιοι αγαπάμε και κάποιοι άλλοι……. το τέλος δικό σας.
Ο Πρόεδρος του ΑΟΛ
Παναγιώτης Δούρος”

[wonderplugin_carousel id=”27″] [wonderplugin_carousel id=”28″]
Categories