Δεν θυμάται σε ποιο συρτάρι έχει βάλει το πτυχίο της Ιατρικής ο Γεράσιμος Γιακουμάτος

«Άκαρπο» αποδείχθηκε και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, στην προσπάθεια που καταλαμβάνει ο Γεράσιμος Γιακουμάτος να εντοπίσει το πτυχίο του της Ιατρικής.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες ισχυρίστηκε πως υπάρχουν δύο είδη ομοφυλοφιλίας και πως πρόκειται για κολλητική ασθένεια, επικαλέστηκε τις ιατρικές του γνώσεις, με αποτέλεσμα να θυμηθεί με νοσταλγία τα χρόνια του στην Ιατρική σχολή και τις ημέρες του με την λευκή ποδιά του ιατρού.

Έτσι, επιχείρησε να αναζητήσει το πτυχίο του, το οποίο για αρκετά χρόνια βρισκόταν κρεμασμένο πάνω απ’ το γραφείο του, μέχρι που ένα βάψιμο των τοίχων τον ανάγκασε να το αφαιρέσει και να το αποθηκεύσει σε κάποιο απ’ τα πολλά συρτάρια της οικίας του στο Κολωνάκι. Έκτοτε, το πτυχίο παραμένει καλά κρυμμένο με τον ίδιο να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί με τίποτα να θυμηθεί πού ακριβώς το έβαλε.

«Θα είχε πλάκα ρε γαμώτο να το βρω. Έχω κρατήσει και μια ποδιά κι ένα στηθοσκόπιο, θα μπορούσα να παριστάνω και πάλι τον γιατρό και να κάνω πώς γιατρεύω την ομοφυλοφιλία. Πού θα μου πάει, θα φάω όλο το σπίτι και θα το βρω. Περνάνε τα χρόνια, μεγάλωσα και ξεχνάω, αλλά πάλι καλά είμαι υγιής και δεν κόλλησα και καμιά ομοφυλοφιλία», εξηγεί ο 68χρονος πολιτικός μιλώντας στο «Κουλούρι» και συνεχίζει:

«Μια φορά γιατρός πάντως, πάντα γιατρός. Ειδικά στον εντοπισμό συμπτωμάτων ομοφυλοφιλίας είχα πάντοτε ταλέντο. Μόνο στον εντοπισμό του πτυχίου μου χωλαίνω λίγο αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες. Ο όρκος του Ιπποκράτη ισχύει για πάντα».

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί με ενδιαφέρον την προσπάθεια του κυρίου Γιακουμάτου να θυμηθεί πού βρίσκεται το πτυχίο του και θα επανέλθει για οτιδήποτε νεότερο.

tokoulouri

Categories