«Γαλάζιος» δήμαρχος καταγγέλλει Μητσοτάκη και Βορίδη…

«Θα με βρουν απέναντί τους», προειδοποιεί…

Σε μία κίνηση που αναμένεται να προκαλέσει τριγμούς εντός της «γαλάζιας» παράταξης, προχώρησε ο δήμαρχος Έβρου, Ευάγγελος Λαμπάκης, με αφορμή τα…
χρυσωρυχεία στην περιοχή.

Ο δήμαρχος, που ανήκει στη Νέα Δημοκρατία, με δήλωσή του σε τοπικό κανάλι, αντιτίθεται στις πολιτικές του κόμματός του αναφορικά με την κατασκευή χρυσωρυχείων, λέγοντας ότι «είμαι αναγκασμένος να πάω ενάντια στον χώρο τον κομματικό στον οποίο ανήκω ιδεολογικά, γιατί τόσο ο Μάκης Βορίδης, που ήρθε πρόσφατα, στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Έβρου, όσο -φοβάμαι- και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο θέμα των χρυσωρυχείων στέκονται απέναντι στους αγώνες των Εβριτών και είναι με τη μεριά της Eldorado. Ε λοιπόν, θα με βρουν απέναντί τους».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για την παρουσία και τα όσα συζήτησε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της επίσκεψης στην περιοχή του τελευταίου, τον περασμένο μήνα.

«Όταν του είπα ότι χρειάζεται στον αγώνα αυτό που συμμετείχε ως αντιπολίτευση, να επαναλάβει τη δέσμευσή του (κατά της κατασκευής χρυσωρυχείου), μου απάντησε ότι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα».

Τέλος ανέφερε: «Δεν θα παίξω παιχνίδια κομματικά, αλλά θα εκπροσωπήσω το σύνολο του λαού από τον οποίο εξελέγην με 56% από την πρώτη Κυριακή»…

altsantiri.gr

Categories