Στην Λ. Αναβύσσου απέναντι από τον ΟΛΥΜΠΟ το νέο κοιμητήριο. (ηχητικό από την ενημέρωση)

Σε έκταση 76 στρεμ, στη δεξιά πλευρά της Λ.Αναβύσσου στο ύψος του Ολύμπου (με κατεύθυνση από Λαγονήσι προς Ανάβυσσο) και σε περιοχή που δεν εφάπτεται της Λεωφόρου, το νέο Κοιμητήριο του Δήμου Σαρωνικού εφ όσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα στις διαδικασίες που ήδη έχουν δρομολογηθεί.

Μετά την αποδοχή της μοναδικής προσφοράς έκτασης προς πώληση, από τον Γ.ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟ και μετά την πρώτη διερεύνιση και αποδοχή της Τεχνικής Υπηρεσίαςκαι και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, το αίτημα κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής ενώ αναμένεται και η σύσταση των κατά Νόμο επιτροπών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της ειδικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας προκειμένου να γνωμοδοτήσουν για να αρχίσουν οι διαδικασίες αγοράς μέσω απαλλοτρίωσης.

Την ενημέρωση έκανε ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού, χθες 25/1/17.

Ακούστε την ενημέρωση και τις τοποθετήσεις των επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Μ,Τσαλικίδη και Αγγελικής Ράπτη ενώ προηγουμένως παρέμβαση κάνει και ο Γιώργος Τζιβίλογλου.

Να σημειωθεί επίσης, ότι σύμφωνα με τον σχεδιασμό που είχε συζητηθεί σε πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, το νεκροταφείο Καλυβίων θα παραμείνει ως έχει και δεν επηρεάζεται και η διαδικασία δημιουργίας Νεκροταφείου στην Γερακίνα.

 

[wonderplugin_carousel id=”29″] [wonderplugin_carousel id=”30″] [wonderplugin_carousel id=”31″]
Categories