Οι πρώτες αντιδράσεις κατοίκων στην δημιουργία του νέου Κοιμητηρίου στην Λ. Αναβύσσου.(UPDATED)

Δεύτερο μέτωπο αντιδράσεων μετά από αυτό του ΚΕΛ, που δημιουργείται από κατοίκους που αντιδρούν στην δημιουργία του νέου Κοιμητηρίου στην Λ. Αναβύσσου.

Μετά την δημοσιοποίηση, από τον Paraktios, του ακριβούς σημείου που βρίσκεται υπό διερεύνηση για την δημιουργία κοιμητηρίου που θα εξυπηρετεί το παραλιακό μέτωπο, οι κάτοικοι της πέριξ περιοχής που “βλέπουν” προς το μελλοντικό νεκροταφείο, οργανώθηκαν γρήγορα και συγκεντρώθηκαν σήμερα Κυριακή 29/1, στην ταβέρνα του Διαμαντή, όπου από πλευράς Δήμου παραβρέθηκε  ο Αντιδήμαρχος Σάββας Γκέραλης -καθ ύλην αρμόδιος – ο οποίος δέχτηκε τα “πυρά” των κατοίκων.

Ο Σάββας Γκέραλης δήλωσε ότι το θέμα είναι ανοιχτό και αν υποδείξει κάποιος ανάλογη περιοχή  που να βρίσκεται σε θέση τέτοια που να εξυπηρετεί το παραλιακό μέτωπο,θα το μελετήσει. Τίποτα δεν έχει τελειώσει τόνισε.

Για φωτογραφική  προκήρυξη ενδιαφέροντος στα μέτρα του Μελισσουργού επίσης μίλησαν οι κάτοικοι, ενώ με προτροπή του Προέδρου του Συλλόγου της Τραμπουριάς (ΆνωΛαγονήσι) Γιώργου Μπολιεράκη και άλλων, δηλώθηκε ότι θα ξεκινήσει αγώνας για να επανέλθει στο προσκήνιο το “Σκόρδι” ενώ ταυτόχρονα γνωστοποιήθηκε από άλλους ότι θα γίνουν και ενέργειες κατά της πρόθεσης του Δήμου  να δημιουργήσει νεκροταφείο στην Λ.Αναβύσσου.

Δείτε ολόκληρη την συγκέντρωση των κατοίκων στο video του ATTIKOS.GR

Δείτε μερικά πλάνα από τη συγκέντρωση των διαφωνούντων και ακούστε επίσης το ηχητικό (video και ήχος από τα 35 τελευταία λεπτά της συγκέντρωσης)

ηχητικο

 

[wonderplugin_carousel id=”27″] [wonderplugin_carousel id=”28″]
Categories