Εκδικάστηκαν από το ΣτΕ οι προσφυγές για το ΚΕΛ Γερακίνας. Εν αναμονή της απόφασης

Εκδικάστηκαν, σήμερα 8/2/17, από το ΣτΕ, οι προσφυγές που αφορούσαν στο ΚΕΛ Γερακίνας.

Όπως μας δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού Ηλ. Μπουκουβάλας, στην ακροαματική διαδικασία ήταν παρόντες εκπρόσωποι του Υπουργείου Περιβάλλοντος, της Περιφέρειας, του Δήμου Σαρωνικού ( Νομική Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Ηλ. Μπουκουβάλας και τ.Αντιδήμαρχος Μανώλης Τσαλικίδης), των πολιτών του Δήμου Σαρωνικού (ο Νομικός Σύμβουλος κος Χρυσανθάκης ως εκπρόσωπός τους)  καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Κορωπίου. Δεν παρέστη εκπρόσωπος των “Καλυβιωτών κατά της Χαβούζας”.

Την προσφυγή κατά της ΜΠΕ υποστήριξε ο Δήμος Σαρωνικού καθώς και οι Πολίτες οι οποίοι είχαν ετοιμάσει και κατέθεσαν σχετικό υπόμνημα.

Την παρέμβασή του προς την Προσφυγή του Δήμου Σαρωνικού δεν ανέπτυξε ο Δήμος Κορωπίου, που έστω κι έτσι, όπως τόνισε ο Μανώλης Τσαλικίδης με τον οποίον επίσης επικοινωνήσαμε, παραμένει έκθετος έναντι του Δήμου Σαρωνικού καθώς η παρέμβασή του ευρίσκεται ακόμα σε ισχύ εφόσον δεν αποσύρθηκε. (Δείτε το ΔΤ του  Μ.Τσαλικίδη σχετικά με την παρέμβαση του Δήμου Κορωπίου, ΕΔΩ)

Σε ισχύ φυσικά παραμένει και η παρέμβαση των Καλυβιωτών κατά της Χαβούζας έστω και αν δεν εκπροσωπήθηκαν στην σημερινή ακροαματική διαδικασία.

Όλα τα ανωτέρω θα συνεκτιμηθούν από το ΣτΕ, που έθεσε χρονική διορία μέχρι 15/2 για να υποβληθούν συμπληρωματικά υπομνήματα από τους ενδιαφερομένους προκειμένου να εκδοθεί η απόφαση.

Την πληροφόρηση την είχαμε από τον Αντιδήμαρχο Ηλία Μπουκουβάλα και τον Μ. Τσαλικίδη , τους οποίους ευχαριστούμε.

[wonderplugin_carousel id=”24″] [wonderplugin_carousel id=”25″]
Categories