Η κοπή της πίτας του ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ. video

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Γιάννης Θεωνάς και μέλος της Οργάνωσης, Γιώργος Πάντζας, Νάσος Αθανάσιου, Γιάννης Δέδες και η πρώτη επιλαχούσα Κατερίνα Κάραλη.

Επίσης παρόντες και ο αντιπεριφερειάχης και μέλος της οργάνωσης Πέτρος Φιλίππου καθώς και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΑ Γιάννης Σκουμπούρης τον οποίον ιδιαιτέρως ευχαρίστησε για την λειτουργία του 123 ,κατά την ομιλία του ο συντονιστής Γραμματέας Δημήτρης Κατσούλης.

Μέλη των οργανώσεων Διονύσου, Παλλήνης, Σπάτων, Αρτέμιδας, Κορωπίου, 3Β, Λαυρίου και Κερατέας.

“‘Εκλεισαν δυο χρόνια από τότε που όλοι μαζί ξεκινήσαμε το ταξίδι στο όνειρο και την ελπίδα. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ“Η Αριστερά δεν διστάζει να αναλάβει το ιστορικό καθήκον, να σηκώσει στους ώμους της την ευθύνη για την έξοδο από την κρίση με την κοινωνία όρθια”.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε κυβερνητικές ευθύνες μέσα σε συνθήκες βαριάς και πρωτόγνωρης οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής κρίσης, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον δυτικό κόσμο.
Φιλοδόξησε και φιλοδοξεί να αποτελέσει η Ελλάδα το «άλλο παράδειγμα» της απάντησης των λαών απέναντι σε αυτή την κρίση.
Δώσαμε και δίνουμε αγώνα για την ιστορία και την αξιοπρέπεια ενός πληγωμένου λαού.
Αυτός είναι ο λόγος που από την πρώτη στιγμή οι προσπάθειες όλων των γερασμένων δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη θέλησαν και θέλουν να την σβήσουν από το χάρτη, να κάνουν, αυτή, να αποτελέσει «παρένθεση».
Απέναντι στην κυβέρνηση , έχει συγκροτηθεί ο συνασπισμός της καθεστωτικής σαπίλας …οι νεοφιλελεύθεροι και ακροδεξιοί ρεβανσιστές του Κυριάκου , τα μεγαλολαμόγια του ΔΟΛ, οι κομπλεξικοί κιτρινοφασίστες του Θέμου, κομπραδόροι και κυνηγοί διαφήμισης του ιντερνέ, υπεροπτικοί συστημικοί παπαγάλοι της τηλεοπτικής ενημέρωσης.
Λύσσαξαν να ρίξουνε την κυβέρνηση για να μην καταλάβει ο λαός το μέγεθος των εγκλημάτων τους.
Να μην φανεί η αλήθεια, για όλα όσα τραβήξαμε και τραβάμε..Οικονομικά σκάνδαλα, μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων, «αμαρτωλές» ΜΚΟ, παραδικαστικό κύκλωμα, ειδεχθή εγκλήματα και άλλες υποθέσεις …βρίσκουν τον δρόμο για τις αίθουσες του δικαστηρίου
Όσο και αν παλεύουν η κυβέρνηση αυτή θα προχωρήσει, με ηγέτη το σύντροφο και πρωθυπουργό μας Αλέξη Τσίπρα, θα προχωρήσει και θα βγάλει τη χώρα από την κρίση με τον λαό όρθιο.
Η Αριστερά αν κάτι ξέρει να κάνει καλά είναι να δίνει μάχες.
Μάχες που τις δίνει μαζί με το λαό.
Αν τα οράματά μας δεν χωράνε στην σημερινή πραγματικότητα, δεν εγκαταλείπουμε ούτε τα οράματά μας, ούτε την πραγματικότητα, δίνουμε τη μάχη και προχωράμε. αρκεί να είμαστε ενωμένη.
Είναι αλήθεια ότι ένα μέρος της δυναμικής της Αριστεράς , χάνεται σε εσωκομματικές αντιδικίες, ένα άλλο μέρος της ξοδεύεται στον εγωκεντρισμό ορισμένων στελεχών της
Είμαστε αρκετά αδύναμοι ώστε να μην έχουμε την πολυτέλεια να συνεχίζουμε με καυγάδες για τα μικρά μας φέουδα, απομακρυνόμενοι ο ένας από τον αλλο.
Στον κώδικα Αξιών της Αριστεράς δεν θα έπρεπε να υπάρχουν, ,άτομα που ενεργούν αναδεικνύοντας το τεράστιο ΕΓώ τους,εκθέτοντας την Συλλογικότητα, στο βωμό της ΑΥταρέσκεια τους
Είναι κρίμα για τον κόσμο που αγωνίζεται με συνέπεια, με πάθος και ανιδιοτέλεια, μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ,…..
Ας συμμαζευτούμε λοιπόν…. και ας δούμε τον αντίπαλο ως τον κύριο στόχο. .
Ο εχθρός είναι απέναντι και όχι ανάμεσά μας
Σύντροφοι όποτε η Αριστερά ασχολείτο με τα εσωτερικά της
έχανε την κοινωνία .
.και όποτε ασχολείτο με την κοινωνία
έλυνε και τα εσωτερικά…..”
Θεωνάς (4:12)
Αθανασίου (12:10)
Πάνταζας (18:00)
Δέδες (23:00)
Φιλίππου (29:00)
Παρέμβαση μέλους (Ξένος) (34:58)
Κοπή πίτας   (36:30)
Δείτε φωτο ΕΔΩ
Categories