Ρένα Δούρου: Δείγμα σήψης και κατάπτωσης οι δηλώσεις Πάγκαλου

Την σκληρή και άμεση αντίδραση της Ρένας Δούρου προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Πάγκαλου, ο οποίος σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, υποστήριξε ότι η περιφερειάρχης ήταν αρχηγός στην ομάδα τραμπούκων που του είχαν ρίξει γιαούρτια σε ταβέρνα στα Καλύβια.

Η κ. Δούρου, με ανακοίνωση της τονίζει: «Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται ένας πολίτης, είναι απλά μεμπτό. Το να λέει ψέματα και να παραλογίζεται, κατ’ εξακολούθηση ένας πρώην αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, αποτελεί δείγμα σήψης και κατάπτωσης. Εξηγεί πολλά για την πορεία της χώρας. Και συμβάλλει περαιτέρω στον ευτελισμό του δημόσιου λόγου».

Η περιφερειάρχης υπογραμμίζει ότι όσα ισχυρίστηκε ο πρώην αντιπρόεδρος «περί δήθεν «στοχοποίησής» του από μένα, ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Αλλά όχι και στο απυρόβλητο της Δικαιοσύνης».

Και καταλήγει σε έντονο ύφος«Το γεγονός ότι θεώρησα ανάξια κυρώσεων τη σεξιστική του χυδαιότητα, που εκφράστηκε μέσα από την προτροπή του για φωτογράφησή μου με μπικίνι, φαίνεται ότι τον ενθάρρυνε στο να προβεί και σε συκοφαντία, περί δήθεν βιαιοπραγίας μου εναντίον του. Όπως είπε και ο Ρούζβελτ: Το να επαναλαμβάνεις ψέματα, δεν οδηγεί ποτέ σε αλήθεια».

tvxs

Categories