Συνεχίζονται οι Ανακοινώσεις Συλλόγων εναντίον της πρότασης Χωροθέτησης του νέου Νεκροταφείου.

Μετά την δημόσια τοποθέτηση του Συλλόγου  ΦΟΙΝΙΚΑΣ ,  ο οποίος συμπαρίσταται στην Κίνηση Πολιτών «Άνω Λαγονησίου» και συνυπογράφει την δήλωση διαμαρτυρίας τους, την ανάλογη τοποθέτηση του Συλλόγου το Λαγονήσι και την Ανακοίνωση της Νέας Φέριζας, ακόμα ένας Σύλλογος – η ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΥΜΠΟΥ,  με απόφασή του τάσσεται εναντίον της πρότασης χωροθέτησης του νέου νεκροταφείου

“Το Δ.Σ.του εξωρ. και πολιτ. συλλογου Αγ.Κυριακη Ολυμπου ως αμεσα ενδιαφερομενοι καθως και για συμπαρασταση στο Ανω Λαγονησι, γνωστοποιει οτι η προθεση του Δημου για κατασκευη νεου νεκροταφειου απεναντι και απο την εισοδο του Ολυμπου μας βρισκει εντελως αντιθετους για τους γνωστους σε ολους λογους. Θεωρουμε, βεβαιως, αναγκαιο να κατασκευαστει νεο συγχρονο νεκροταφειο αλλα πιστευουμε σε ειλικρινη συνεννοηση του Δημου με τους εμπλεκομενους φορεις για μια νεα τοποθεσια η οποια δεν θα υποβαθμιζει και δεν θα απαξιωνει τα σπιτια των κατοικων.”

 Η Ανακοίνωση του συλλόγου της Νέας Φεριζας.

Το Δ.Σ του συλλόγου μας μετά από το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να στηρίξουμε τον γειτονικό σύλλογο Άνω Λαγονησι τραμπουρια στις άποψης του προς την δημιουργία του νέου κοιμητήριου, που ακουστικαν την Δευτέρα 20/2 στο Δήμο Σαρωνικού, από την ενημέρωση τού δημάρχου προς κατοίκους της περιοχής . Η δική μας άποψη είναι να γινουν έργα υποδομής και να βοηθήσουμε το Δήμο και το δημοτικό συμβούλιο σε ότι μπορεί να περνά από το χέρι μας πιστεύουμε ότι το καλύτερο για να λυθούν τέτοιου είδους έργα είναι η συζήτηση πριν παρθουν απόφασης με αποτέλεσμα να μην βλάπτουν κανένα. Το ζήτημα δημιουργίας νέου κοιμητήριου είναι απαραίτητο γιατί όντως υπάρχει κορεσμος. Το σημείο που θέλει ο δημος να γίνει πιστεύουμε ότι είναι σε μια αρκετά αναπτύσσομενη περιοχή την τελευταία δεκαετία και θα ήταν ακόμα πιο ανεπτυγμένη αν δεν υπήρχε στην χώρα μας οικονομική κρίση για αυτόν το λόγο είναι αμαρτία να μην γίνουν αύριο μεθαύριο ωραίες γειτονιές και το δημοτικό κοιμητήριο να είναι λίγο πιο έξω από αυτές Πιστεύουμε πως ο δήμαρχος Σαρωνικού θα ξανά δει το θέμα πριν έρθει στο δημοτικό συμβούλιο,και θα μας καλέσει να βρούμε μαζί λύσεις για το καλό όλων. Το Δ.Σ της Νέας Φεριζας εύχεται σε όλους αρμονικες λύσεις για τον ομορφότερο Δήμο της Ελλάδας.

Ανάλογες ανακοινώσεις αναμένεται να εκδοθούν  και από άλλους Συλλόγους της Παραλίας.

[wonderplugin_carousel id=”24″] [wonderplugin_carousel id=”25″]
Categories