Προσβλητική φράση του Δημάρχου προκαλεί αποχώρηση Τσαλικίδη – “Συγγνώμη” Γ. Σωφρόνη.

Την αποχώρηση του επικεφαλής της Μείζονος μειοψηφίας Μανώλη Τσαλικίδη και την διαμαρτυρία της Αγγελικής Ράπτη προκάλεσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, όταν σε ξέσπασμά του στη συζήτηση του 2ου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης  της Συνεδρίασης της 28/2 για την υποβολή αιτήματος στην ΕΤΑΔ για παραχώρηση στον Δήμο Σαρωνικού της έκτασης της Παραλίας Αλυκών, απευθυνόμενος στην Μειοψηφία, είπε “Δεν ξέρετε τι σας γίνεται”. 

Άμεση η αντίδραση του Μ.Τσαλικίδη ο οποίος κάλεσε τον Δήμαρχο να ανακαλέσει και καθώς ο τελευταίος αρνήθηκε, αποχώρησε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Εξηγώντας ο Δήμαρχος την στάση του σε επόμενο Διάλογο με τον Ευαγγ. Ζεκάκο, ζήτησε συγγνώμη από την Αγγελική Ράπτη και από τον απόντα Μ.Τσαλικίδη.

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα από το επεισόδιο, όμως σας προτρέπουμε να δείτε και το ενδιαφέρον video -που σε 1 ώρα θα αναρτηθεί- με την πρόταση ανάπλασης της παραλίας των Αλυκών Αναβύσσου, την διατύπωση του αιτήματος προς την ΕΤΑΔ για την  παραχώρηση της παραλίας στον Δήμο καθώς και ολόκληρη τη συζήτηση που οδήγησε στην αποχώρηση Τσαλικίδη.

[wonderplugin_carousel id=”29″]
Categories