Το Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού της 28/2. (όλα τα video + Πίνακας Αποφάσεων)

Ερωτήσεις-Ενημερώσεις (video by localWEBtv)

ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Πρόταση για απόφαση εναντίον του νέου σχεδιασμού για την συγχώνευση ΑΤ. – (Στην αρχή του video)

ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ για ΑΤ (10,00) –  ΡΑΠΤΗ για ΑΤ (15,00) -ΛΙΟΔΑΚΑΚΗΣ για ΑΤ (16,00) – ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ενημέρωση για ΜΗ κατάργηση ΙΚΑ Λαυρίου. (18,00) -Παρέμβαση Δημοτών για ΑΤ (19,00)-  Απαντήσεις Δημάρχου (21,00) -ΚΙΤΣΟΣ για ΑΤ (23,00) -ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ για ΑΤ (25,00).

ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Ενημέρωση για μήνυση κατ αγνώστων για υβριστικά συνθήματα εις βάρος αιρετών για το ΚΕΛ, που γράφονται σε τοίχους, προκηρύξεις κλπ και προτροπή στο Δημοτικό Συμβούλιο να καταδικάσει τέτοιου είδους ενέργειες. (27,00)

ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ . Ζητάει από τον Δήμαρχο να συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο με μοναδικό θέμα την ενημέρωση για τις μέχρι τώρα εξελίξεις σχετικά με το ΚΕΛ καθώς -όπως είπε-υπάρχουν αντικρουόμενες θέσεις του Δημάρχου στις ενημερώσεις που έγιναν από τον τελευταίο. Επίσης ζήτησε διευκρινίσεις για την μη προσέλευση του κου Κιούση που είχε πει πως θα ήταν παρών στο αποψινό ΔΣ Σαρωνικού καθώς και διευκρινίσεις για τη προκήρυξη προμελετών που έχει ανακοινωθεί πως θα γίνουν εντός του Μαρτίου από ΕΥΔΑΠ (33,00) – ΡΑΠΤΗ Καταδικάζει αυτές τις ενέργειες που μόνο καλό δεν κάνουν στον αγώνα εναντίον του ΚΕΛ (42,00) – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. Επιβέβαιωση για δηλώσεις Κιούση ο οποίος δεν μπορούσε να είναι παρών γιατί την ίδια ώρα είχε ΔΣ στο Κορωπί, για δημοπρατήσεις μελετών (45,00) – ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ  ζητάει πάλι δέσμευση για σύγκληση ΔΣ.  (49,00) -ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Πρέπει να έχουμε πρώτα τις προμελέτες για να κάνουμε Δημοτικό Συμβούλιο (51,00)-Παρέμβαση Δημοτών υπέρ σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου -Διάλογος με Δήμαρχο και νέα παρέμβαση δημοτών για συνδέσεις με Μαρκόπουλο και απαντήσεις Δημάρχου (55,00-1,06). ΚΩΣΤΑΝΤΕΛΛΟΣ για τις 6 ενημερώσεις που έκανε ο Δήμαρχος, κάποιοι “επιτίθενται¨σε όσους είναι εναντίον του ΚΕΛ. Ψηφίζω παρών. (1,07) – ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ μπορεί να πρόκειται περί προβοκατόρικης ενέργειας (1,13) – ΤΖΙΒΙΛΟΓΛΟΥ. Πρόταση να ανακληθεί η απόφαση της Ποιότητας Ζωής περί πρότασης χωροθέτησης του Κοιμητηρίου (1,15) – ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Το ιστορικό για το νέο κοιμητήριο και δήλωση πως η προταθείσα χωροθέτηση δεν είναι η κατάλληλη για το νέο Κοιμητήριο(1,20). ΤΣΑΛΙΚΙΔΗΣ Θεωρούμε πως όταν ήλθε προς συζήτηση στο ΔΣ, το θέμα αναγκαιότητας εξεύρεσης χώρου, είχε ήδη εξευρεθεί ο χώρος και ο ιδιώτης(1,26)-ΠΡΟΕΔΡΟΣ και Ράπτη στο τέλος του video

θέματα 1-8 (video by localWEBtv)

1. Ενηµέρωση σχετικά µε πρόταση διαµόρφωσης πάρκου αναψυχής για την αναβάθµιση της παραλιακής ζώνης των Αλυκών Αναβύσσου.
Εισηγητής: ∆ήµαρχος (στην αρχή του video)
2. Αίτηµα παραχώρησης της παραλίας των Αλυκών Αναβύσσου από την ΕΤΑ∆ Α.Ε. προς τον ∆ήµο Σαρωνικού.  (1.27)
3. Έγκριση Απολογισµού ΝΠ∆∆ «Αριστόδικος»∆ήµου Σαρωνικού έτους 2016.  (1.42)
4. Αναµόρφωση Προϋπολογισµού (1η Υποχρεωτική) ∆ήµου Σαρωνικού έτους 2017. (1.50) 
5. Αποδοχή της υπ’ αριθµ 3935/23-12-2016 Απόφαση της Περιφερειάρχη Αττικής, µε την οποία εγκρίθηκε η ένταξη της πράξης µε κωδικό ΟΠΣ 5002642 και απόφαση πρόσληψης προσωπικού για τη Λειτουργία «Κέντρου Κοινότητας» (2.08). 
6. Αναµόρφωση Προϋπολογισµού (1η Υποχρεωτική) ΝΠ∆∆ «Αριστόδικος» έτους 2017.
7. Καταβολή εξόδων παράστασης στον Πρόεδρο και στον Αντιπρόεδρο του ΝΠ∆∆ «Αριστόδικος» ∆ήµου Σαρωνικού.
8. Λήψη απόφασης περί διαγραφής ποσών από χρηµατικούς καταλόγους ύδρευσης και  άρδευσης ∆.Ε. Καλυβίων & Κουβαρά λόγω λάθους της Υπηρεσίας.


Μεμονωμένες αναρτήσεις (video byParaktios.gr)

Το δημοτικό Συμβούλιο αντιδρά στις μεταβολές των ΑΤ στον Δ. Σαρωνικού. (video)

Προς εξεύρεση άλλου χώρου για το νέο Κοιμητήριο.

Έργα 1,2 εκατ ευρώ από ίδιους πόρους, που ξεκινούν εντός του 2017 εξήγγειλε ο Δήμαρχος Σαρωνικού.(video)

Προσβλητική φράση του Δημάρχου προκαλεί αποχώρηση Τσαλικίδη – «Συγγνώμη» Γ. Σωφρόνη.

Η Πρόταση Ανάπλασης της Παραλίας Αλυκών – Αίτημα προς ΕΤΑΔ για παραχώρηση. (video +photos)

Δημιουργία Δημοτικής Συγκοινωνίας από ΘΥΜΑΡΙ έως Προαστιακό με συνεργασία των ΚΤΕΛ.

Πίνακας δσ 28022017

[wonderplugin_carousel id=”32″]
Categories