Ξεκίνησε σήμερα η επέκταση του 123 σε Ανάβυσσο και Π.Φώκαια. Το video του νέου δρομολογίου

Ξεκίνησε σήμερα, Παρασκευή 3/3/17, να λειτουργεί το νέο δρομολόγιο με την επέκταση του “123” σε Ανάβυσσο και Π.Φώκαια που είναι μία σημαντική εξέλιξη για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και παράγοντας -πιστεύουμε -ανάπτυξης της τοπικής Οικονομίας.

Ο Paraktios βιντεοσκόπησε ολόκληρη την διαδρομή και σας δίνει μία πλήρη εικόνα του δρομολογίου, το οποίο επηρεάζει όλες τις μέχρι τώρα ώρες αφετηρίας από Σαρωνίδα ,καθώς και αυτή του τελευταίου δρομολογίου (7:45 μμ), κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Τις νέες ώρες δρομολογίων μπορείτε να τις δείτε στο τέλος της ανάρτησης και ανακοινώθηκαν από τον Σύλλογο Αγ.Τριάδας Βούρλων, προς εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής.

Στο video που θα δείτε περιλαμβάνονται φυσικά και οι 11 νέες στάσεις:

o Η στάση με ονομασία«ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» επί της λεωφόρου Αναβύσσου – Σαρωνίδας, περίπου 100 μέτρα πριν την οδό ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.
o Η στάση με ονομασία «ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ»επί της οδού Δημοσθένους (μεταξύ Ξενοφώντος και Βασ. Γεωργίου Β’ ), έναντι δεξαμενής (παιδική χαρά).
o Η στάση με ονομασία «ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ» επί της οδού Δημοσθένους (μεταξύ Νικ. Πλαστήρα και λεωφόρο Καραμανλή), περίπου 70 μέτρα πριν τη λεωφόρο Καραμανλή (παγκάκι).
o Η στάση με ονομασία «ΑΓ ΣΚΕΠΗΣ» επίτης λεωφόρου Καραμανλή (μεταξύ έναντι Αγ. Σκέπης και Ανώνυμης), μετά το τέλος του παραδρόμου της λεωφόρου Καραμανλή.
o Η στάση με ονομασία «ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ», επί της λεωφόρου Καραμανλή (μεταξύ Αγ. Κυπριανού και Αγ. Ιωάννη Θεολόγου), περίπου 17 μέτρα πριν την Αγ. Ι Θεολόγου.
o Η στάση με ονομασία «Μικράς Ασίας», επί της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου έναντι της οδού Μικράς Ασίας, στο υπάρχον στέγαστρο του ΚΤΕΛ.
o Η στάση με ονομασία «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ», επί της οδού Αγ. Γεωργίου, περίπου 20 μέτρα μετά τη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου (μεταξύ λεωφόρου Αθηνών Σουνίου και Ελευθερίας).
o Η στάση με ονομασία «ΣΧΟΛΕΙΟ», επί της οδού Αχλαδέας, περίπου 2 μέτρα πριν τη διάβαση πεζών που βρίσκεται μεταξύ των οδών Γ. Δέλιου και Δημ. Σουλειμεζη.
o Η στάση με ονομασία «ΠΛ. ΦΩΚΑΙΑΣ», επί της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, 20 μέτρα περίπου μετά τον φωτεινό σηματοδότη που βρίσκεται επί της πλατείας Δαλάκα (λίγο μετά το υπάρχον στέγαστρο του ΚΤΕΛ).
o Η στάση με ονομασία «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ», επί της λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, περίπου 5 μέτρα πριν την οδό Κωνσταντινουπόλεως.
o Η στάση με ονομασία «ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ», επί της οδού λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου, περίπου 1 μέτρο ,μετά το στύλο ηλεκτροφωτισμού που βρίσκεται λίγο μετά τη λεωφόρο Καραμανλή.

Η Ανακοίνωση του Συλλόγου με τις νέες ώρες δρομολογίων

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ

Ημερομηνία: 03 /03/ 2017
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΤΑ ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΟΑΣΑ 123 ΣΑΡΩΝΙΔΑ – ΑΝΑΒΥΣΣΟ – Π ΦΩΚΑΙΑ
Αναλυτικά τα δρομολόγια έχουν ως εξής:
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
06:25 ΑΠΟ 1ης ΛΑΚΚΑΣ
07:00 ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
08:00 ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
09:05 ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
10:10 ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
11:30 ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
12:30 ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
13:30 ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
14:30 ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
15:30 ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
16:30 ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
17:30 ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
18:30 ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ
19:45 ΑΠΟ ΣΑΡΩΝΙΔΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΡΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΠΟ

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Πάστρας Νικόλαος

[wonderplugin_carousel id=”25″] [wonderplugin_carousel id=”27″] [wonderplugin_carousel id=”28″]
Categories