Συγχαρητήρια στην Κατερίνα Στεφανίδη από Παυλόπουλο, Τσίπρα και Μητσοτάκη

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα στην Κατερίνα Στεφανίδη έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

«Η νέα χρυσή διάκρισή σας αποτελεί εμβληματική, κυριολεκτικώς, επιβεβαίωση του κορυφαίου αθλητικού επιπέδου σας. Συνδυαζόμενη δε με το γενικώς αναγνωρισμένο ήθος σας, συνθέτει ένα πραγματικό παράδειγμα για τη νέα γενιά αλλά και μια ουσιαστική συμβολή στην στήριξη του κύρους της πατρίδας μας μέσα στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Θερμά συγχαρητήρια» αναγράφεται στο μήνυμα του κ. Παυλόπουλου.

Συγχαρητήρια στην Ελληνίδα αθλήτρια έστειλε τόσο ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έγραψε:

«Οι αθλητές μας συνεχίζουν να διακρίνονται στις διεθνείς διοργανώσεις. Συγχαρητήρια Κ. Στεφανίδη για το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου» έγραψε, χαρακτηριστικά.

«Συνέχισε να κατακτάς του αιθέρες» ήταν το μήνυμα του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, προς την Κατερίνα Στεφανίδη σε ανάρτησή του στο Twitter..

«Μας δείχνεις το δρόμο της επιτυχίας. Μας κάνεις υπερήφανους» πρόσθεσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

tribune.gr

Categories