ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΟΛ ΣΤΗΝ Α’ ΕΣΚΑ!! Το video των πανηγυρισμών.

Αυτό που ήταν κάποτε “όνειρο απατηλό”, έκαναν πραγματικότητα τα κορίτσια του ΑΟΛ για τα 2 τελευταία χρόνια και ανέβηκαν 2 κατηγορίες στη σειρά, φτάνοντας στην ανώτερη κατηγορία της Α ΕΣΚΑ.

Πολλά θα μπορούσαν να γραφτούν για τον άθλο της Βαλάντης και των Κοριτσιών του Λαγονησίου. Επιλέγω ένα από τα πολλά κείμενα που πρόσφατα αναρτήθηκαν στο facebook, αυτό της Άντζυς Προκόπη, που τα περιγράφει όλα.

Μετά το κείμενο δείτε το video των πανηγυρισμών κατά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα των κοριτσιών επί του Προμηθέα με 36-39, ενώ σε ξεχωριστή ανάρτηση μπορείτε να δείτε ολόκληρο τον αγώνα, πατώντας ΕΔΩ

Οι κορασίδες όμως απέκτησαν και άλλον έναν ακόμα τίτλο.

Είναι οι Μεγάλες Κυρίες του basket στο Λαγονήσι. Όσο για την coach, την Βαλάντη, τι να πει κανείς!! Αξεπέραστη!! Την αγαπάμε όλοι!!

“Εαν 2 μόλις χρονιές πίσω,μου έλεγε κάποιος οτι οι Κορασιδες θα πήγαιναν με άνεση !,στην Ά κατηγορία , μαλλον θα γελούσα
Ακολουθουσα την ομαδα, σαν αντιπρόεδρος , περισσότερο γιατι μου είχαν κανει μεγάλη εντύπωση αυτά τα κορίτσια που έπαιζαν πολυ σωστά & πειθαρχημενα,αλλά.. Σχεδόν πάντα έχαναν!!! Νομιζω οτι σε όλο τη χρονιά είχαν κερδίσει μονο καναδυό παιχνίδια & στα υπόλοιπα τελείωναν με κλάμα!!!!!!!
Η Βαλάντη βέβαια τις πίστευε!!
Το πως κατάφεραν , απο την χρονιά που όλο έχαναν !, να πανε στις χρονιές που μονο κερδίζουν !!, η ψυχούλα τους το ξερει!!!,η Βαλάντη και φυσικά ο Αρμενης.
Ειναι όμως το απόλυτο “δείγμα”, του οτι εαν πιστέψεις πραγματικά στις δυνατότητες των παιδιων & κανεις ότι μπορεις για να προοδεύσουν , δεν υπάρχει στόχος που να μην τον καταφέρουν!!!!!!
Το μεγαλύτερο κέρδος των κορασιδων & νεανίδων μας , δεν ειναι τα πρωταθλήματα που κέρδισαν
Το μεγαλύτερο κέρδος , ειναι αυτή η αυτοπεποίθηση που κέρδισαν για την υπόλοιπη ζωή τους!
Αλλά και το παράδειγμα που έδωσαν στα αλλα τμηματα!!
Οτι εαν θες κατι πολυ & το δουλέψεις ανάλογα και ομαδικά ΜΠΟΡΕΙΣ
Φετος ΠΡΕΠΕΙ να μπει πανό , μεςα στο γηπεδο, με τις δυο αυτές ομάδες ( γιατι σίγουρα και οι νεανιδες θα ανέβουν), όπως γινεται σε ολα τα γήπεδα του κόσμου κι οχι τόσο για αυτά τα παιδια που κέρδισαν , οσο για τα αλλα!!!
Επιτέλους στον ΑΟΛ να μάθουμε να χαιρόμαστε για τις επιτυχίες μας και να τις δείχνουμε
Κορίτσια μου , σας αγαπω και το ξέρετε” !!! Άντζυ Προκόπη

[wonderplugin_carousel id=”24″]
Categories