ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΟΛ 36-39 και άνοδος στην Α’ ΕΣΚΑ! (Το video του αγώνα)

Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του εκτός έδρας  αγώνα, πάλεψαν με πάθος οι κορασίδες του ΑΟΛ γιατί είχαν πιστέψει στην άνοδό τους στην Α’ ΕΣΚΑ. Να σημειώσουμε την επάνοδο, μετά από πολύμηνη θεραπεία κατόπιν τραυματισμού, της “ψηλής” Δέσποινας Αποστόλου αλλά και τον χθεσινό τραυματισμό της Αγγελίνας που της στοίχισε την διακομιδή της σε νοσοκομείο και αρκετά ράμματα πάνω από το φρύδι. Περαστικά σου Αγγελίνα!!

Μετά την άνοδο από την Γ’ στην Β’ Κατηγορία με την ταυτόχρονη  κατάκτηση του πρωταθλήματος κατά την περίοδο 2015-2016, ο στόχος της Βαλάντης Τζοπανάκη και των κοριτσιών της για φέτος, δεν ήταν απλώς να παραμείνουν στην Β’ αλλά να φύγουν αμέσως από κει και να “σκαρφαλώσουν” στην Α’ Κατηγορία, εκεί που τους αξίζει να βρίσκονται.

Δεν χρειάζεται παρά να διαβάσει κάποιος τις αναρτήσεις στις 2 σελίδες του F/B του ΑΟΛ, για να καταλάβει το μέγεθος του άθλου.

“…Συγχαρητήρια στις οικογένειες σας και στους Coach σας, που σας έμαθαν το αθλητικό ιδεώδες. Συγχαρητήρια στην Βαλάντη, την οικογένεια της και τους Coach της, για αυτά που της έμαθαν και τα διδάσκει στα παιδιά μας. Αυτά είναι πάνω και πέρα από το άθλημα του μπάσκετ αυτό καθεαυτό. Είναι πάνω από όλα σεβασμός και αστείρευτη αγάπη για τον αθλητισμό, σεβασμός στον άνθρωπο, μετριοφροσύνη, ΗΘΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ!!!
Σε ευχαριστούμε για όσα μας χαρίζεις ! ! !

Σημαντική σημείωση :
Ο αγώνας ξεκίνησε με την Δέσποινα να πηδάει για το τζαμπολ , μετά από τόσους μήνες εκτός γηπέδων και την Αγγελίνα να πηγαίνει νοσοκομείο και να αποκτά εφτά ράμματα πάνω από το φρύδι. Σιδερένιες και στις δύο . Σας αγαπάμε” !!!!

“…Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στη coach για την δεύτερη άνοδο σε δυο χρόνια!!!!
Φέτος δεν είχαμε πανηγύρια…..ΑΚΟΜΑ!!!
Γιατί??? Γιατί περιμένουμε και την άνοδο των νεανίδων με πάρτι στη κερκίδα .Σας περιμένουμε στα δυο επόμενα παιχνίδια για να υποστηρίξουμε τα κορίτσια μας.”

“Αυτα τα κορίτσια και αυτή η coach κατάφεραν μεσα σε δυο χρονιές να ανέβουν δυο φορές κατηγορία. Απο την Γ’ περισυ ανέβηκαν στην Β’ και φέτος ανέβηκαν πάλι Α’!!!!!!! Τι να πει κανείς γι’ αυτα τα παιδιά και γι’ αυτή την coach!!!!! Μπραβο χίλια Μπραβο!!!!!! Δώσατε μαθήματα ήθους, πάθους, δύναμης, μαχητικότητα, ανθρωπιάς”!!!!!!!

Ένα μεγάλο Μπράβο!! στις κορασίδες του μπάσκετ και την προπονήτριά τους που με πάθος, επιμονή και μαχητικότητα κατάφεραν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να ανέβουν κατηγορία!
Συγχαρητήρια!!!!!

Εαν 2 μόλις χρονιές πίσω,μου έλεγε κάποιος οτι οι Κορασιδες θα πήγαιναν με άνεση !,στην Ά κατηγορία , μαλλον θα γελούσα
Ακολουθουσα την ομαδα, σαν αντιπρόεδρος , περισσότερο γιατι μου είχαν κανει μεγάλη εντύπωση αυτά τα κορίτσια που έπαιζαν πολυ σωστά & πειθαρχημενα,αλλά.. Σχεδόν πάντα έχαναν!!! Νομιζω οτι σε όλο τη χρονιά είχαν κερδίσει μονο καναδυό παιχνίδια & στα υπόλοιπα τελείωναν με κλάμα!!!!!!!
Η Βαλάντη βέβαια τις πίστευε!!
Το πως κατάφεραν , απο την χρονιά που όλο έχαναν !, να πανε στις χρονιές που μονο κερδίζουν !!, η ψυχούλα τους το ξερει!!!,η Βαλάντη και φυσικά ο Αρμενης.
Ειναι όμως το απόλυτο “δείγμα”, του οτι εαν πιστέψεις πραγματικά στις δυνατότητες των παιδιων & κανεις ότι μπορεις για να προοδεύσουν , δεν υπάρχει στόχος που να μην τον καταφέρουν!!!!!!
Το μεγαλύτερο κέρδος των κορασιδων & νεανίδων μας , δεν ειναι τα πρωταθλήματα που κέρδισαν
Το μεγαλύτερο κέρδος , ειναι αυτή η αυτοπεποίθηση που κέρδισαν για την υπόλοιπη ζωή τους!
Αλλά και το παράδειγμα που έδωσαν στα αλλα τμηματα!!
Οτι εαν θες κατι πολυ & το δουλέψεις ανάλογα και ομαδικά ΜΠΟΡΕΙΣ
Φετος ΠΡΕΠΕΙ να μπει πανό , μεςα στο γηπεδο, με τις δυο αυτές ομάδες ( γιατι σίγουρα και οι νεανιδες θα ανέβουν), όπως γινεται σε ολα τα γήπεδα του κόσμου κι οχι τόσο για αυτά τα παιδια που κέρδισαν , οσο για τα αλλα!!!
Επιτέλους στον ΑΟΛ να μάθουμε να χαιρόμαστε για τις επιτυχίες μας και να τις δείχνουμε
Κορίτσια μου , σας αγαπω και το ξέρετε !!!

…..οι γονείς που εκτός της μηνιαίας συνδρομής τους , πληρώνουν τις μετακινήσεις, τις εμφανίσεις , τα έξοδα των όποιων τραυματισμών , τις γιορτές που γίνονται για την βράβευση τους…..
Οι γονείς που είναι πάντα όλοι σε κάθε αγώνα εντός αλλά κυρίως εκτός , τρέχουν για χορηγίες και τις φέρνουν , φτιάχνουν αναμνηστικές πινακίδες και άλλα πολλά που έχουν κάνει και μπορεί να ξεχνάω ( και ζητώ συγνώμη). Για αυτές τις δύο ανόδους ο Όμιλος δεν έχει δαπανήσει τίποτα παραπάνω από αυτά που θα δαπανούσε έτσι και αλλιώς ! ΤΊΠΟΤΑ !!!!!!! για να μην πω ότι έχει δαπανήσει και λιγότερα από όσα θα πρεπε και ήταν υποχρεωμένος να έχει κάνει, ως οφείλει για την ύπαρξη αυτού του τμήματος και μόνο !!!!
Ο Όμιλος για να δώσει όπως αναφέρθηκε το παράδειγμα και στους γονείς των άλλων τμημάτων οφείλει τουλάχιστον ένα ευχαριστώ και στη προσπάθεια αυτών των γονιών για την οικονομική προσφορά τους στον Όμιλο μέσω όλων των παραπάνω αναφερομένων αλλά και άλλων που δεν χρειάζεται να αναφερθούν….
Με τα κορίτσια, ,την Βαλαντη,τον Γιώργο, τον Αρμένη και τους γονείς , ο Όμιλος κέρδισε μία αναγνωρισιμότητα και ίσως και περισσότερους αθλητές !

Δείτε το video ολόκληρου του Αγώνα

[wonderplugin_carousel id=”32″]

 

Categories