Η Δράση του Συλλόγου “Αγ. Νικόλαος” Αναβύσσου στο LET’S DO IT SARONIKOS. video+pics

“Μια ακόμα δράση του Let’s do it Greece μπήκε στο βιβλίο της ιστορίας με επιτυχία παρόλο που οι αφίσες μας δεν έμειναν πολύ στη θέση τους. Ελπίζω του χρόνου να μείνουν περισσότερο.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους που συμμετείχαν. Ο καθένας από τη δική του πλευρά έδωσε τον καλύτερό του εαυτό αψηφώντας τον ήλιο και την κούραση.
Με καλή διάθεση και γέλια χαρήκαμε αυτή την ημέρα φυτεύοντας αρωματικά φυτά (δυόσμο μέντα ρίγανη θυμάρι κλπ) καθώς και 6 πεύκα στην είσοδο του οικισμού. Επίσης 18 πεύκα από 9 στις δύο πλευρές του μπάσκετ.
Εύχομαι να τα αγκαλιάσετε και να τα προστατεύσετε δείχνοντας την αγάπη σας και τον πολιτισμό σας. Ελπίζω να τα αγαπήσετε να τα υιοθετήσετε και να τα ποτίζετε γιατί φροντίζουμε το περιβάλλον όλο τον χρόνο.
Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Σαρωνικού κ. Γεώργιο Σοφρώνη και την συζυγό του κ. Βανίτα Σοφρώνη τον κ. Μάκη Κολαξή πρόεδρο Δημοτικής κοινότητας Καλυβίων τον κ. Μανώλη Χαρίτο αντιδήμαρχο την κ. Σοφία Μιχαηλίδου αντιπρόεδρου του νομικού προσώπου Αριστόδικου τον κ. Γιάννη Μακροδημήτρη πρώην πρόεδρο Αναβύσσου τον πανταχού παρόντα κ. Μέμο Ξυγκάκη (paraktios.gr) τα μέλη του συλλόγου μας και φίλους και μέλη της ομάδας εθελοντών στο δήμο Σαρωνικού.
Τα αρωματικά φυτά και το κηπευτικό χώμα ήταν προσφορά του συλλόγου μας και για τα πεύκα φρόντισε ο κ. Μανώλης Χαρίτος.
Επίσης ευχαριστούμε τις κυρίες Κοκκολιού Δήμητρα για τον υπέροχο σιμιγδαλένιο χαλβά που μας έφερε και την κ.Κουτσουγιάννη για τα σκαλτσούνια.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.
Να είμαστε όλοι καλά. Και του χρόνου.#letsdoitgreece

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ “ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ”

Δείτε το video και ΦΩΤΟ εδω

[wonderplugin_carousel id=”25″]
Categories