Δκτης Ασφαλείας Καλυβίων για το περιστατικό στην Ανάβυσσο : “Τίποτα απ’αυτά που έχουν ειπωθεί έχει λάβει χώρα”

“Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος ανησυχίας. Όντως υπήρχε 1 άτομο αλλοδαπό το οποίο προσήχθη στην Υπηρεσία μας επειδή για κάποιους λόγους κρίθηκε ύποπτο,ορθώς κρίθηκε ύποπτο, ορθώς προσήχθη, πλην όμως ουδέν προέκυψε και τίποτα απ’ αυτά που έχουν ειπωθεί έχει λάβει χώρα”

Αυτά μεταξύ άλλων, τόνισε 3 φορές κατά την διάρκεια της δίωρης συζήτησης, ο Διοικητής Ασφαλείας Καλυβίων Κωνσταντίνος Κορομπλής κατά την ενημέρωση προς τους Διευθυντές Σχολείων και Γονείς που είχε προκαλέσει ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ.Σωφρόνης μετά τις διαστάσεις που πήρε δημοσίευμα που έφερε αλλοδαπό να φωτογραφίζει παιδιά έξω από Σχολείο της Αναβύσσου.

Το ζητούμενο ήταν να ενημερωθεί η σχολική Κοινότητα, κάτι που έγινε επαρκώς κατά τη γνώμη μας.

Από την ενημέρωση παραθέτουμε την εισαγωγή του Δημάρχου από την live μετάδοση που έκανε ο Paraktios μέσω Facebook.

Αύριο το πρωί θα εκδοθεί και σχετικό ΔΤ από το Δήμο Σαρωνικού, καθώς δεν είναι δυνατό λόγω αναρμοδιότητας να εκδοθεί από την Ασφάλεια Καλυβίων. (Εκ των Διατάξεων που διέπουν την λειτουργία τους, δεν έχουν αρμοδιότητα τα ΑΤ και τμήματα Ασφαλείας να εκδίδουν Δελτία Τύπου).

https://www.facebook.com/agamemnon.xygakis/videos/10211869130866624/

Παραθέτουμε και video -με το ίδιο περιεχόμενο- από την βιντεοσκόπηση με κάμερα,σε περίπτωση που κάποιοι αναγνώστες δεν έχουν facebboοk.

[wonderplugin_carousel id=”24″]
Categories