Στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΣΚ!! Νίκη επί της ΕΦΑΟΖ 49-46 σε αγώνα ΘΡΙΛΕΡ. video+pics

Για πρώτη φορά στην ιστορία του basket στα Καλύβια, ομάδα ανεβαίνει στην Α2 ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία και αυτό το κατόρθωσε η γυναικεία ομάδα του ΓΑΣΚ σε έναν αγώνα θρίλερ με την ΕΦΑΟΖ.

Παρά την  μέτρια εμφάνιση του ΓΑΣΚ, με πολλές αστοχίες και ακόμη περισσότερο άγχος οι Γυναίκες του Δημήτρη Αναγνώστου τα κατάφεραν απέναντι στη ψύχραιμη Ομάδα του Ζωγράφου που από την αρχή επέβαλε το παιχνίδι της και είχε την πρωτοπορία στο σκορ. Τα Καλύβια κατάφεραν να ισοφαρίσουν για πρώτη φορά σε 27-27,  6 λεπτά πριν το τέλος της τρίτης περιόδου που έκλεισε με 1 πόντο υπέρ των Καλυβίων.

Το τελευταίο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε θρίλερ και 1.40″ πριν το τέλος το σκορ διαμορφώθηκε σε 44-43, ενώ στη συνέχεια εύστοχο τρίποντο της ΕΦΑΟΖ δεν μέτρησε προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις του Ζωγράφου καθώς οι Διαιτητές το ακύρωσαν λόγω εκπνοής του χρόνου πριν γίνει το σουτ. Σχετική ένσταση  του Ζωγράφου εξετάζεται από την ΕΣΚΑ.

Τελικά το παιχνίδι έληξε με 49-46 δίνοντας στον ΓΑΣΚ τον πολυπόθητο τίτλο και την άνοδο στην Α2 Εθνική!

Διαιτητές: Μπούκας, Στρέμπας
Δεκάλεπτα: 12-15, 23-27, 34-33, 49-46.
ΚΑΛΥΒΙΑ (Αναγνώστου, Κωτσάκη): Παζαρίδη, Σμυρναίου, Τόση, Ρεντζεπέρη , Πλούμπη , Μαστρογιαννίδου, Βιντσιλαίου Σ. , Ανωγειαννάκη, Αρβανίτη, Βιντσιλαίου Α, Καμπέρη, Πολίτη.
ΕΦΑΟΖ (Μανουσάκης, Βερροιόπουλος): Bυζεντίνη, Σολωμού, Ψαρρού, Ισκιόγλου, Κεσσέ , Πατέρα, Καραμπεσίνη, Σελούλη, Καντέλη, Χόνι, Βόκσι, Σιδέρη.

Δείτε σε video του Paraktios,φάσεις από τον αγώνα καθώς και τους πανηγυρισμούς του ΓΑΣΚ

Ο Αγώνας μεταδόθηκε live από το SPORTHERO

Δείτε φωτο ΕΔΩ

[wonderplugin_carousel id=”27″]
Categories