ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΗΣ 10/4/17. video -ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Εξαντλήθηκε το ποσό για την επισκευή του οδικού δικτύου και καλύφθηκε μεγάλο μέρος των αναγκών κυρίως σε κλείσιμο λακουβών. Ενέργειες για νέα δημοπράτηση για να επισκευαστούν και άλλα σημεία -Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Επισκευή και Συντήρηση Οδικού ∆ικτύου ∆ήµου Σαρωνικού»

Παρατηρήσεις Κωνσταντέλλου για την τεχνική διαδικασία επισκευής των λακουβών και απάντηση Δημάρχου (14min)

Τσαλικίδης, για τις επισκευές της Υπηρεσίας ύδρευσης που χρησιμοποιεί JCB για μικρές ζημιές διανοίγοντας πολύ μεγάλους λάκους. Δήμαρχος: “Συμφωνώ αυτή είναι η καθημερινή μου διαμάχη με την Υπηρεσία Ύδρευσης” (27min)

Μ.Γκίνη για παιδικές χαρές και απάντηση Γκέραλη. ΄”Είμαστε έτοιμοι για τον Διαγωνισμό και λείπει η ψήφιση πίστωσης που εκκρεμεί στο Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών για να το προωθήσει στην Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας”. (30min)

Β. Ζεκάκος. Ενημερώνει για Δικαστήριο στο οποίο ήταν μάρτυρας υπεράσπισης του  Π.Φιλίππου που ήταν κατηγορούμενος για κατάληψη στο ¨θεατράκι” Λαγονησίου επειδή επί θητείας του ως Δήμαρχος, είχαν γίνει κάποιες Θεατρικές Παραστάσεις. Την αγωγή για κατάληψη Δημοσίου Κτήματος είχε υποβάλλει η ΕΤΑΔ  με μάρτυρες κατηγορίας τον κ. Μαντωνανάκη και 2 μηχανικούς.Το Δικαστήριο δέχτηκε ότι δεν αποτελεί κατάληψη οι Θεατρικές παραστάσεις και αθώωσε τον τέως Δήμαρχο. Ο Βαγγέλης Ζεκάκος προέτρεψε το ΝΠΔΔ να κάνει κάποιες από τις θερινές εκδηλώσεις στο θεατράκι. Με αφορμή αυτό άνοιξε και συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την Καντίνα στο ΠΕΥΚΟ (38 min)

Ερωτήσεις Κωνσταντέλλου για την έλλειψη προσωπικού για ΚΕΠ Αναβύσσου καθώς και  για την Καντίνα Δαή στην Π.Φώκαια. Δραματική η κατάσταση στην στελέχωση των ΚΕΠ  και δεν υφίσταται θέση Υπαίθριου στάσιμου εμπορίου στο συγκεκριμένο σημείο που είναι η καντίνα βάσει περσινής απόφασης λέει ο Δήμαρχος, αυτή τη στιγμή λειτουργεί χωρίς άδεια και έχει  ειδοποιηθεί η Αστυνομία.  (1:10)  

Απειλές κατά της ζωής του δέχτηκε ο Πρόεδρος της ΔΚ Φώκαιας από τον κ.Δαή. O Νάσος Παπουτσής ενημέρωσε την Αστυνομία και θα υποβάλλει μήνυση.(1:20)

Πέγκας προς Παπουτσή: Δημιουργήσατε προσδοκίες σε ένα νέο άνθρωπο, τον εγκαταστήσατε εκεί χωρίς να προβλέπεται και τώρα του λέτε να φύγει. Φυσικά δεν τον δικαιολογώ που σας απήλεισε. (1:22) 


2. Αποδοχή χρηµατοδότησης ποσού 67.730,04€ από το ΕΣΠΑ 2014-2020 για το έργο «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθµού στην Κοινότητα Κουβαρά»

3.  Αποδοχή χρηµατοδότησης ποσού 3.139,77 € από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίµων για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς

4  Τροποποίηση Τεχνικού Προγράµµατος ∆ήµου Σαρωνικού έτους 2017.

6 Αναµόρφωση 2 η Προϋπολογισµού ∆ήµου Σαρωνικού έτους 2017.

7 Λήψη απόφασης περί αδυναµίας εκτέλεσης υπηρεσίας «Εργασίες συλλογής µεταφοράς και διαχείρισης φυτικών αποβλήτων από προσωρινούς χώρους συγκέντρωσης των ∆.Ε. Αναβύσσου, Π. Φώκαιας και Σαρωνίδας του ∆ήµου Σαρωνικού».

8ο Λήψη απόφασης περί αδυναµίας εκτέλεσης υπηρεσίας «Εργασίες συλλογής µεταφοράς και διαχείρισης φυτικών αποβλήτων από προσωρινούς χώρους συγκέντρωσης των ∆.Ε. Καλυβίων και Κουβαρά του ∆ήµου Σαρωνικού»

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

video: LOCALwebTV

[wonderplugin_carousel id=”28″]
Categories