Νίκη και ΑΝΟΔΟΣ στην Α’ ΕΣΚΑ των νεανίδων του ΑΟΛ. (video+pics)

Μετά τις Κορασίδες και οι Νεάνιδες του Λαγονησίου πανηγύρισαν την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία της ΕΣΚΑ καθώς νίκησαν εύκολα και με μεγάλη διαφορά την Ηλιούπολη (55-33) στο κλειστό “Ν. Κακλαμανάκης” χθες Δευτέρα 10/4/17.

Η νίκη εθεωρείτο δεδομένη κι έτσι είχε ήδη προετοιμαστεί το σκηνικό των πανηγυρισμών για τα κορίτσια του Λαγονησίου που μαζί με τους προπονητές, (Βαλάντη Τσομπανάκη και Γιώργος Καραμαλέγκος)γονείς και φίλους του Ομίλου, γιόρτασαν με ενθουσιασμό τη νέα επιτυχία.

Συγκινητική η στιγμή που τα κορίτσια μετά το τέλος του αγώνα, σήκωσαν πανό με ευχές για περαστικά στην Λαμπρινή Λάζαρη  -τ. Γραμματέας του ΔΣ του Ομίλου- η οποία μετά από περιπέτεια με την υγεία της βρίσκεται σε ανάρρωση.

Ακολούθησαν ενθουσιώδεις πανηγυρισμοί, και απονομή, από την Διοίκηση, μεταλλίων και Κυπέλλων  και στις 2 ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων που για μία ακόμη συνεχή χρονιά ανέβηκαν κατηγορία.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, η ομάδα των νεανίδων του ΑΟΛ από την αρχή έδειξε ότι δεν είχε καμία διάθεση να ρισκάρει και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα.

Τα δεκάλεπτα 15-10, 36-16, 44-23, 55-33.

Δείτε το video του Parαktios καθώς επίσης σε άλλο video,στιγμιότυπα με πανηγυρισμούς  από τον Αγώνα Ανόδου των Κορασίδων  με τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ που έγινε  στις 11/3/17.

δείτε ΦΩΤΟ εδω

[wonderplugin_carousel id=”31″]
Categories