Άμεση ανταπόκριση και λύση για το “πρωτάκι” του 3ου Δημοτικού Λαγονησίου.

Ακαριαία αντίδραση και πληροφόρηση για λύση στο πρόβλημα με το “πρωτάκι” του 3ου Δημοτικού Λαγονησίου για το οποίο χθες ο Paraktios ανάρτησε σχετικό άρθρο.

Εκτός του γεγονότος ότι υπήρξε άμεσο ενδιαφέρον από το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ του οποίου μέλη επικοινώνησαν άμεσα μαζί μας, δεχθήκαμε και τηλεφώνημα από τον κο Χατζημιχαηλίδη Σάκη, αυτοκινητιστή, ο οποίος έχει αναλάβει την μεταφορά μαθητών του Νηπιαγωγείου που εδρεύει στο ίδιο σχολικό συγκρότημα με αυτό του 3ου Δημοτικού.

Ο κος Χατζημιχαηλίδης, έχοντας πληροφόρηση από “μέσα” και καθώς σ’εκείνον θα ανατεθεί το συμπληρωματικό δρομολόγιο που είχε ζητήσει ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού για να εξυπηρετηθεί το παιδάκι του δημοσιεύματος αλλά και άλλα πρωτάκια που έχουν το ίδιο πρόβλημα,  μας διαβεβαίωσε ότι το δρομολόγιο έχει “βγει” εδώ και λίγες μέρες πλην όμως δεν του έχει ανατεθεί ακόμα, γιατί εκκρεμεί η απόφαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας όπως και κάποιες άλλες διαδικασίες ώστε να του το αναθέσει επίσημα ο Διευθυντής του Σχολείου. Επίσης μας είπε ότι γνωρίζει το παιδάκι και κάποιες φορές το εξυπηρετεί περιστασιακά από το δρομολόγιο που ήδη κάνει στο Νηπιαγωγείο.

Πάντως σε κάθε περίπτωση διαβεβαίωσε πως μετά το Πάσχα και το πολύ έως την Τετάρτη, το “πρωτάκι” όπως και άλλα 6-7 παιδιά που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα, θα μεταφέρονται κανονικά προς και από το Σχολείο τους.

Έστω και προς το τέλος της σχολικής περιόδου, μετά από προσπάθειες που ξεκίνησαν πριν τα Χριστούγεννα, φαίνεται ότι φθάνει στο τέλος του ένα πρόβλημα  το οποίο δεν θα εμφανισθεί για τα επόμενα 2 χρόνια που είναι σε ισχύ οι συμβάσεις της Περιφέρειας Αττικής με τους αυτοκινητιστές.

[wonderplugin_carousel id=”25″]
Categories