Εξαιρετική η 3η Εαρινή Συναυλία παιδιών και εφήβων στο Αμφιθέατρο Καλυβίων

Εξαιρετική η 3η Εαρινή Συναυλία παιδιών και εφήβων που διοργανώθηκε χθες Σάββατο 22/4/17 στο Αμφιθέατρο Καλυβίων με την στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου ΛΥΚΟΥΡΙΖΑ Λαγονησίου.

Οι καθηγητές Βυριράκη Μαριλένα (κλασική και ηλεκτρική κιθάρα), Καρπετά Μαρία (Πιάνο και θεωρητικά), Γκούφας Γιάννης (μπάσσο) και Τσεγκέλη Μαρίνα (πιάνο και Μουσικοκινητική), θα πρέπει να είναι ικανοποιημένοι και υπερήφανοι για την υπέροχη εκτέλεση του προγράμματος των μαθητών τους  αλλά και δικαιωμένοι για την επιλογή τους να γίνει η συναυλία στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου, απόφαση για την οποία αρκετοί την θεώρησαν παράτολμη, αφού οι δύο προηγούμενες συναυλίες (2015 και 2016) είχαν γίνει στον περιορισμένο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου στο Λαγονήσι. Κι όμως, το Αμφιθέατρο όχι μόνο γέμισε από κόσμο αλλά δεν υπήρχαν κενά καθίσματα με αποτέλεσμα αρκετοί να στέκονται όρθιοι η να κάθονται στα σκαλάκια των διαδρόμων.

Οι μικροί και οι μεγαλύτεροι μαθητές εκτέλεσαν κλασικά και σύγχρονα έργα μεγάλων συνθετών ενώ η  συναυλία έκλεισε με τη μπάντα της ομάδας “Family Affair”, σε rock και blues διασκευές…

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και ευχόμαστε του Χρόνου η συναυλία να μην… χωράει ούτε και στο Αμφιθέατρο.

Δείτε φωτό ΕΔΩ

[wonderplugin_carousel id=”30″] [wonderplugin_carousel id=”31″] [wonderplugin_carousel id=”32″]
Categories