Υλοποιήθηκε με επιτυχία εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα οφέλη του ψωμιού και την αξία της σωστής διατροφής στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Κερατέας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υλοποιήθηκε με επιτυχία εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα οφέλη του ψωμιού και την αξία της σωστής διατροφής στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Κερατέας

Για ακόμη μια χρονιά, υλοποιήθηκε με επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα από την εταιρεία ELBISCO για τα οφέλη του ψωμιού και την αξία της σωστής διατροφής, στο Βρεφονηπιακό Σταθμό Κερατέας την Τρίτη 2 Μαΐου 2017.
Η εταιρεία ELBISCO, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, υλοποιεί ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία της Αττικής, σε συνεργασία με την εκπαιδευτική ομάδα «Κιβωτός». Μέσα από το διάλογο και το παιχνίδι, τα νήπια καταλήγουν στο συμπέρασμα, ότι το ιδανικό κολατσιό για το σχολείο θα πρέπει να είναι θρεπτικό, νόστιμο, ελαφρύ και φτιαγμένο με τα καλύτερα και πιο φρέσκα υλικά.
Παρότι το πρόγραμμα προωθεί ένα συγκεκριμένο προϊόν, έχει κυρίως παιδαγωγικό χαρακτήρα και δεν εστιάζει στην προώθηση της μάρκας, αφού ενημερώνει τα παιδιά για τις ιδιότητες ενός ισορροπημένου γεύματος και για τις διατροφικές ομάδες που συμπεριλαμβάνει ένα κολατσιό, όπως το τοστ (υδατάνθρακες και πρωτεΐνες).
Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» κ. Δήμητρα Πάλλη και το Διοικητικό Συμβούλιο, στηρίζουν κάθε δράση που στοχεύει στην ενημέρωση και επιμορφώνει τα νήπια σχετικά με την αξία της υγιεινής διατροφής, βοηθώντας τα να αποκτήσουν σωστές διατροφικές συνήθειες. Οι βρεφονηπιακοί σταθμοί κάθε σχολική χρονιά διεκδικούν εκπαιδευτικά προγράμματα σε σχέση με την υγιεινή διατροφή, τα οποία είναι περιζήτητα και για αυτό συχνά εναλλάσσονται από τη μια Δημοτική Ενότητα στην άλλη.

Από το Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

Categories