Γρονθοκόπησε την Αλ. Μπαλού ο Θ. Τζήμερος! ΚΚΕ: «Άθλια συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς»

Σε μία ακατανόητη πράξη προέβη ο Θάνος Τζήμερος κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής. Καταφτάνοντας στο χώρο του συνεδρίου έσκισε τις αφίσες του ΠΑΜΕ που καλούσαν σε απεργία στις 17 Μαΐου και όταν η σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού, του ζήτησε εκνευρισμένη το λόγο, εκείνος απάντησε με δύο γροθιές.

Αμέσως το ΚΚΕ έβγαλε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει φασιστοειδές τον Θάνο Τζήμερο:

«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την άθλια και θρασύδειλη συμπεριφορά του γνωστού φασιστοειδούς Τζήμερου, στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο οποίος, αφού πρώτα έσκισε αφίσες που καλούσαν τους εργαζόμενους στην απεργία στις 17 Μάη, στη συνέχεια προπηλάκισε και χτύπησε την Αλεξάνδρα Μπαλού, περιφερειακή σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και στέλεχος του ΚΚΕ, που του ζήτησε το λόγο.

Πρόκειται για έναν σεσημασμένο, υστερικό εχθρό των αγώνων του λαού, ο οποίος κατ’ επανάληψη προκαλεί, δημιουργεί επεισόδια και εκφράζει το μίσος του απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα.

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με άλλους συμβούλους καταδίκασαν το γεγονός και ζήτησαν την αποβολή του Τζήμερου από τη συνεδρίαση, όπως και έγινε».

Κατά το παρελθόν ο Θ. Τζήμερος έχει σκίσει κι άλλες φορές αφίσες αριστερών παρατάξεων, αλλά πρώτη φορά συνδύασε την πράξη αυτή με βιαιοπραγία. Από τη συγκεκριμένη συνεδρίαση αποβλήθηκε αμέσως μετά την θρασύδειλη πράξη του.

ereportaz.gr

Categories