Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δ. σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντώνης Μποστανίτης.

Ήταν από καιρό γνωστό, σχεδόν σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντώνης Μποστανίτης είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από την Δημοτική Παράταξη του Δημάρχου κι έτσι χθες το βράδυ 11/5, κατά το τέλος της πολύωρης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού δεν έκανε και πολύ αίσθηση το γεγονός καθώς  η Πρόεδρος Μαρία Κόλλια διάβασε στο Σώμα,την επιστολή παραίτησης.

Ο Αντώνης Μποστανίτης στο κείμενο της παραίτησής του, αναφέρει ως κύρια αιτία “τον τρόπο και την τακτική της λειτουργίας της Δημοτικής Παράταξης η οποία θα έπρεπε να ήταν διαφορετική στα φαινόμενα συγκεντρωτισμού της Δημοτικής Αρχής”  και άλλα τα οποία μπορείτε να δείτε στο video που ακολουθεί. Ο Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης ευχαρίστησε τον Αντώνη Μποστανίτη για την μέχρι τώρα συνεργασία και τον διαβεβαίωσε ότι η παράταξη θα είναι πάντα ανοιχτή γι αυτόν.

Η πρόθεση του Αντώνη Μποστανίτη να παραιτηθεί, εκδηλώθηκε μετά τον ορισμό από τον Δήμαρχο των νέων Αντιδημάρχων και πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτό έγινε επειδή δεν πήρε “καρέκλα” ο παραιτηθείς Σύμβουλος.

Πάντως για εμάς που παρακολουθούμε στενά τα Δημοτικά Συμβούλια, είχε γίνει αντιληπτό από την αρχή της θητείας, ότι ο Αντώνης Μποστανίτης δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε εκδηλώσει ενστάσεις και επιφυλάξεις σε αρκετά ζητήματα που έφερνε προς ψήφιση η Πλειοψηφία, έστω κι αν τελικά τα ψήφιζε.

 

Categories