ΔΤ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ για τις περιπολίες ΔΙΑΣ

Η Ένωση Συλλόγων δήμου Σαρωνικού σας ενημερώνει ότι την Τετάρτη 10/5 πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ της ένωσης, συνοδευόμενης από τον Αστυνομικό διευθυντή Ανατ. Αττικής Σ/χη κ. Χρ. Τσιγαρίδα με τον Διευθυντή της άμεσης δράσης Αττικής Τξ/χο κ. Δ.Στεριόπουλο.

Στην συνάντηση που έλαβε χώρα στο κτήριο της ΓΑΔΑ η ένωση εξέθεσε τα προβλήματα ασφάλειας και τις αυξημένες ανάγκες προστασίας και αστυνόμευσης στον δήμο Σαρωνικού λόγω της μεγάλης διασποράς του, της μεγάλης προσέλευσης εκδρομέων και παραθεριστών ειδικά τους θερινούς μήνες ,αλλά και λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων διαρρήξεων και κλοπών.

Από την συζήτηση που ακολούθησε ,ο Διευθυντής της Άμεσης Δράσης υπήρξε θετικός στην εισήγηση της ένωσης και δεσμεύτηκε ότι πολύ σύντομα η αστυνομική κάλυψη εντός των ορίων του δήμου θα ενισχυθεί σημαντικά από επιπλέον περιπολίες πληρωμάτων της ομάδας ΔΙΑΣ, Καθώς και για το ότι θα ενεργήσει για την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος δυναμικού της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή.
Η ένωση συλλόγων δήμου Σαρωνικού εκφράζει την ικανοποίηση της από την έκβαση της συνάντησης και αναμένει την πραγματοποίηση των ανωτέρω δεσμεύσεων.
Το Δ.Σ της Ένωσης.

[wonderplugin_carousel id=”25″]
Categories