Εντυπωσιακή μεταβολή με πολλές ερμηνείες η στάση του δημ Συμβούλου Αλ. Αθανασόπουλου. (video)

Παρακολουθώντας κάποιος το Δημοτικό Συμβούλιο της 11/5/17, εκτός από την ανεξαρτητοποίηση του δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας Αντώνη Μποστανίτη που ανακοινώθηκε επίσημα, (δείτε ΕΔΩ), θα ήταν αδύνατο να μην αντιληφθεί -εκτός άλλων- την κατά 180 μοίρες αλλαγή στάσης του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας Αλέκου Αθανασόπουλου σε ότι αφορά την στήριξή του στην Δημοτική Παράταξη με την οποία εξελέγη.

Σε τρεις τουλάχιστον παρεμβάσεις του, φάνηκε ξεκάθαρα ότι η σχέση του με τον Δήμαρχο δεν είναι στη καλύτερη φάση της, προφανώς γιατί όντας επί αρκετά χρόνια Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σαρωνικού, αποπέμφθηκε -όπως ο ίδιος δήλωσε-  από το Αξίωμά του για να καταλάβει τη θέση του Προέδρου ο Δημ Σύμβουλος Βασίλης Αλεξόπουλος ο οποίος θα λαμβάνει μηνιαία αμοιβή όπως δίνει δικαίωμα ο Νόμος.

Ο Αλ.Αθανασόπουλος  ελάμβανε  μηνιαία αντιμισθία (ως έξοδα παράστασης) 379 ευρ, όπως  προβλέπεται για τους Προέδρους ΝΠΔΔ καθώς ο νόμος του επιτρέπει να τα εισπράττει χωρίς να επηρεάζεται η σύνταξή του, κάτι που δεν ισχύει για τους Αντιδημάρχους οι οποίοι όταν είναι συνταξιούχοι πρέπει να επιλέξουν την αντιμισθία η την σύνταξη. Παρόλα αυτά όπως δηλώνει στο τέλος του video, αυτά τα χρήματα δεν θα τα ελάμβανε και δεν θα επιβάρυνε τον προυπολογισμό της ΚΕΔΣΑ αν θα παρέμενε στη θέση του.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Α.Αθανασόπουλος μέχρι την “καθαίρεσή” του, ήταν ένας από τους πιο ένθερμους υποστηριχτές του Δημάρχου ψηφίζοντας τα πάντα και δεν δίσταζε να εμπλέκεται σε φραστικούς “καβγάδες” με τους Δημοτικούς Συμβούλους της μειοψηφίας όταν αυτοί προέβαλαν αντίθετα επιχειρήματα σε υπό ψήφιση θέματα.

Οι διάλογοι Αθανασόπουλου -Σωφρόνη και οι εικόνες της συνομιλίας που θα δείτε, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχει “διαζύγιο” σε εξέλιξη.

Εντυπωσιακή μεταβολή, με πολλές αναγνώσεις…

[wonderplugin_carousel id=”24″] [wonderplugin_carousel id=”25″]

 

 

 

Categories