“ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ”. Εξαιρετική η θεατρική Παράσταση του 1ου Δημοτικού Αναβύσσου. (video-teaser)

Εξαιρετική η θεατρική Παράσταση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αναβύσσου χθες 19/5/17, παράσταση που επαναλαμβάνεται και σήμερα Κυριακή στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Σχολείου. Σας προτρέπουμε να την δείτε καθώς πρόκειται για μία μοναδική παραγωγή υπό την καθοδήγηση του δασκάλου Νίκου Τσανάκα.

30 χρόνια παρουσίας στο σχολείο της Αναβύσσου ο Νίκος Τσανάκας παρουσίασε – όπως είπε στην εισαγωγική του ομιλία- κάτι πολύ δύσκολο στη πολύχρονη προσφορά του και πράγματι, ίσως είναι ό,τι καλύτερο έχει προσφέρει ο ακούραστος δάσκαλος στο τομέα των παιδικών θεατρικών εκδηλώσεων.

Πλαισιωμένος από καταξιωμένους συνεργάτες-δασκάλους, με τη αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση των γονέων  αλλά κυρίως με την αγάπη των μικρών μαθητών δημιούργησε και παρουσίασε το αποτέλεσμα της Σχολικής θεατρικής ομάδας “τα πρωτάκια” , ανεβάζοντας τον  ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ, θεατρικό έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου, η οποία έγραψε την συγκεκριμένη ιστορία, χρησιμοποιώντας στοιχεία από την “Οδύσσεια”, τις “χίλιες και μία νύχτες”

Τα καταπληκτικά σκηνικά του Ιάκωβου Κουλιεράκη, η σκηνοθεσία του Νίκου Τσανάκα και η χωρίς λάθη ωραιότατη ερμηνεία των μικρών μαθητών, απογείωσαν την παράσταση αποσπώντας τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα των θεατών.

O Paraktios ήταν εκεί και δημιούργησε ένα μικρό teaser από την αρχή και την Αυλαία του θεατρικού, χωρίς να αποδίδει την υπόθεση του έργου καθώς οποιαδήποτε μικρά αποσπάσματα θα αδικούσαν την υπέροχη παράσταση.(Στην αρχή του video,μία αναδρομή στη θεατρική δουλειά 30 χρόνων του Ν.Τσανάκα, όπως παρουσιάστηκε πριν την έναρξη της παράστασης.

Σας προτρέπουμε να δείτε την 2η παράσταση απόψε Κυριακή στις 8:30 το βράδυ !!!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!!!

[wonderplugin_carousel id=”29″] [wonderplugin_carousel id=”30″] [wonderplugin_carousel id=”31″] [wonderplugin_carousel id=”32″]
Categories