Δελτίο Τύπου του Τμήματος ΜΠΑΣΚΕΤ της ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ.

Η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ κλείνοντας μια ακόμη πετυχημένη αθλητική χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και χαρές πού πρόσφερε στον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας πρωταγωνιστώντας στο πρωτάθλημα μπάσκετ τής Β’ ΕΣΚΑ επιθυμεί να τούς ευχαριστήσει δημόσια για την στήριξη πού πρόσφεραν στην ομάδα μπάσκετ.
Η χρονιά που έρχεται με την εμπειρία πλέον τής κατηγορίας και έχοντας ολοκληρώσει σχεδόν το ( ρόστερ ) της διατηρώντας κατά κύριο λόγο ολόκληρο το κορμό της ομάδας :ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΣΤ. – ΠΑΞΙΝΌΣ ΣΩΚΡ – ΜΠΑΛΟΠΗΤΟΣ Γ -ΜΠΙΡΜΠΑΣΝ- ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ Δ- ΜΑΡΚΟΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚ-ΤΣΟΛΑΣ ΣΤ και ενισχυόμενη ακόμα περισσότερο με τις μεταγραφές των ΨΩΜΑΔΕΡΗΣ Γ-ΑΝΤΩΝΊΟΥ Γ και ΖΕΚΑΚΟΥ ΝΙΚ είναι σίγουρο και βέβαιο ότι και τη νέα χρονιά θα πρωταγωνιστήσει και πάλι και θα διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις την άνοδο της στην Α’ ΕΣΚΑ.
Τα τελευταία χρόνια Η ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ κράτησε τα σκήπτρα στο ερασιτεχνικό μπάσκετ της Αν.Αττικής μέσα από την δική σας στήριξη. Σήμερα θέλουμε να καλέσουμε όλα τα παιδιά και τούς νέους τής περιοχής μας να πυκνώσουν τις υποδομές, τις ακαδημίες, το παιδικό και το εφηβικό τμήμα μαθαίνοντας τα μυστικά του με την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών μας, στο άθλημα που καθημερινά μας κάνει υπερήφανους σαν Έλληνες.
Για την επόμενη αθλητική χρονιά 2017-2018 στην ΑΕΣΑΦ ΚΟΥΡΟΣ θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα :

1.- ηλικίες 5-7 ετών (s.mini)
2.- ηλικίες 8-9 ετών (mini )
3.-ηλικίες 10-12 ετων (Παμπαιδες )
4.-ηλικίες 13-16 ετων (Παίδες 1 Αγωνιστικό)
5.-ηλικίες 13-16 έτών (Παίδες 2 μη αγωνιστικό -προπονητικό )
6.-ηλικίες 16-18 έτών (Εφηβικό Αγωνιστικό )
7.-Ανδρων Πρωτάθλημα Β’ Εσκα

Πληροφορίες -εγγραφές την 1η Σεπτέμβρη 2017 τηλ 229104041
Καλό καλοκαίρι
Ο Αρχηγός του Τμήματος Μπασκετ
Γιώργος Σπυριδης

[wonderplugin_carousel id=”29″]
Categories