Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ συνεχίζει τις προσπάθειες για την ασφάλεια στις περιοχές του Δήμου.

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ συνεχίζει τις προσπάθειες για την ασφάλεια στις περιοχές του Δήμου, αυτή τη φορά κάνοντας συνάντηση με την Τροχαία Κερατέας.

Σημαντικά ζητήματα προς επίλυση τέθηκαν από το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ στον Υποδιοικητή κο Ν. Βάλαρη και εμείς θα προσθέσουμε σε όλα αυτά και το πρόβλημα της υπερβολικής ταχύτητας των αυτοκινήτων σε εσωτερικούς δρόμους του Δήμου μας από οδηγούς που νομίζουν ότι βρίσκονται σε πίστα αγώνων!

Συγχαρητήρια στο ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ για τις σημαντικές πρωτοβουλίες που θα πρέπει να πλαισιωθούν με την υποστήριξη όλων των φορέων καθώς και του Δήμου Σαρωνικού.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ
Η Ένωση Συλλόγων δήμου Σαρωνικού συνεχίζοντας τις επαφές με τους αρμόδιους φορείς και αρχές για το ζήτημα της ασφάλειας στην περιοχή του δήμου, πραγματοποίησε την Τετάρτη 17/05/2017 προγραμματισμένη συνάντηση με τον υποδιοικητή του τμήματος τροχαίας Κερατέας υπαστυνόμο κ. Νικ. Βάλαρη. Στην συζήτηση η Ένωση Συλλόγων εξέθεσε τα προβλήματα που υπάρχουν, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, τόσο στην κυκλοφορία εντός του οικιστικού ιστού των διαμερισμάτων, όσο και στο παραλιακό μέτωπο, λόγω άναρχης στάθμευσης και κυκλοφορίας καθώς και για τα προβλήματα που δημιουργούνται από κάθε είδους αυθαιρεσία επαγγελματιών όπως για παράδειγμα κατάληψη κοινόχρηστων χώρων, ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων κλπ.
Υπήρξε αμοιβαία κατανόηση των προβλημάτων τόσο της καθημερινότητας των πολιτών όσο και των υπηρεσιακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η τροχαία για την αποτελεσματική κάλυψη των υπαρχουσών αναγκών.
Η Ένωση θα συνεχίσει να πιέζει με σειρά επαφών και επιστολών προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης της υπάρχουσας δύναμης τόσο της τροχαίας όσο και της αστυνομίας για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά και των συνθηκών ασφάλειας στην καθημερινότητα τους. Εντός των επομένων ημερών θα ακολουθήσουν επαφές και με άλλους αξιωματούχους.
Το Δ.Σ της Ένωσης.

[wonderplugin_carousel id=”25″]
Categories