Επιτέλους, χαίρομαι που θα βρεθώ σε ένα μέρος που θα είμαι ο εξυπνότερος

Είστε έτοιμοι για την γνώμη μου; Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είμαι πολύ όμορφος. Έχω υπέροχο χαμόγελο. Χορεύω καλά. Αλλά μεταξύ μας, δεν είμαι κι ο πιο έξυπνος άνθρωπος του κόσμου, ούτε χειρίζομαι τη γλώσσα με τον καλύτερο τρόπο.

Παρακολουθώντας όμως Survivor το τελευταίο διάστημα, αναθάρρησα. Είδα μέσα από την οθόνη μου ανθρώπους οι οποίοι μιλούσαν τα ελληνικά ακόμη χειρότερα από μένα και έκαναν εμένα να μοιάζω με τον Αϊνστάιν. Δεν γινόταν να αντισταθώ. Ζήτησα κατευθείαν από την παραγωγή να με μεταφέρει στον Άγιο Δομίνικο.

Επιτέλους, θα περάσω μερικές ημέρες όπου θα είμαι ο πιο έξυπνος στο χώρο, κάτι που είχε να συμβεί από τότε που πέρασα μια μέρα στο νηπιαγωγείο των παιδιών μου. Θα μπορώ να μιλάω ελεύθερα, χωρίς να φοβάμαι ότι θα με κοροϊδεύουν και θα καταφέρω ίσως και να διορθώσω κάποιους που θα κάνουν χειρότερα λάθη από τα δικά μου. Θα ζήσω το όνειρό μου.

Κι όλα αυτά, ενώ θα παραμένω κι ο πιο όμορφος εκεί πέρα. Δεν ξέρω πόσο θα με ταλαιπωρήσει αυτή η εμπειρία, όμως είμαι βέβαιος ότι θα κάνει τρομερό καλό στην αυτοπεποίθησή μου. Άγιε Δομίνικε έρχομαι, αισθάνομαι πανέτοιμος.

tokoulouri.gr

Categories