Ανεξαρτητοποίηση του Δ. Συμβούλου Σαρωνικού, Αλέκου Αθανασόπουλου. video

Αυτό που ήταν για πολύ καιρό γνωστό, δηλ η ανεξαρτητοποίηση του Δημ Συμβούλου Αλέκου Αθανασόπουλου από την παράταξη του Δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη, επισημοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της 1/6/17 με την ανάγνωση στο Σώμα, από τον ίδιο, της επιστολής όπου εξηγούνται οι λόγοι του ¨διαζυγίου”.

Επιπρόσθετα ο Ανεξάρτητος πλέον Σύμβουλος, ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ κο Λιοδακάκη και από τον Δήμαρχο, να επιβεβαιώσουν δημοσίως τις προτάσεις που του έγιναν για να αναλάβει άλλες έμμισθες θέσεις και εκείνος απέρριψε.

Ο κος Λιοδακάκης επιβεβαίωσε ότι πρότεινε στον Αλ. Αθανασόπουλο να του παραχωρήσει τη θέση του Προέδρου του ΝΠΔΔ “Αριστόδικος” προκειμένου να διατηρήσει την ομόνοια της παράταξης, κάτι που όμως δεν δέχτηκε ο Αθανασόπουλος.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού ευχαρίστησε τον Αλ.Αθανασόπουλο για όσα προσέφερε στο Δήμο χωρίς να απαντήσει στην ερώτηση και καθώς ο Αθανασόπουλος επέμεινε προκειμένου, όπως είπε, πρέπει να απαντηθούν όσα γράφονται στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και κυκλοφορούν μεταξύ των συναδέλφων Συμβούλων για το πρόσωπό το, ο Γιώργος Σωφρόνης δήλωσε, χωρίς να απαντήσει και πάλι στο ερώτημα, ότι υπεύθυνοι για όσα γράφονται στα sites είναι αυτοί που τα γράφουν και υπενθύμισε ό,τι ακριβώς είχε γράψει στο σχετικό Δελτίο Τύπου για την Ανεξαρτητοποίηση Μποστανίτη, ότι δηλ θα ήταν ηθικό κάποιος που διαφωνεί και αποστασιοποιείται από την παράταξη με την οποία εξελέγη να παραδώσει την έδρα του Συμβούλου στον επόμενο επιλαχόντα.

Δείτε τους διαλόγους στο video που ακολουθεί καθώς και την επιστολή Ανεξαρτητοποίησης του Αλ. Αθανασόπουλου.

Η Επιστολή Ανεξαρτητοποίησης

[wonderplugin_carousel id=”29″] [wonderplugin_carousel id=”30″]

 

Categories