Παράταση για μία εβδομάδα από ΕΤΑΔ στον Διαγωνισμό για Παραλία Αλυκών. Δηλώσεις Δημάρχου (ηχητικό)

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού με τον Νίκο Βολάκο μετά τη συνάντηση, έξω από τη Βουλή

Παράταση για μία εβδομάδα δόθηκε από την ΕΤΑΔ στον Διαγωνισμό για την εκμετάλλευση της Παραλία Αλυκών, μετά την συνάντηση του Δημάρχου Σαρωνικού και της Διαπαραταξιακής του Δημοτικού Συμβουλίου με τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Διαπαραταξιακή του Δήμου Σαρωνικού απαρτίζεται από τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων Μ.Τσαλικίδη, Αγγελική Ράπτη, Νίκο Βολάκο και τον Ανεξάρτητο Δ.Σύμβουλο Δημήτρη Κατσούλη. Στην συνάντηση δεν προσήλθε η Αγγελική Ράπτη λόγω απουσίας της στο Εξωτερικό.

Στη συνάντηση οι Βουλευτές Περιφέρειας του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι ήταν αυτοί που την προκάλεσαν,υιοθέτησαν τις θέσεις του Δήμου Σαρωνικού και μετά από επικοινωνία με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ, κο Τερζάκη απέσπασαν την παράταση του διαγωνισμού για μία εβδομάδα ενώ ήδη έχει κανονιστεί ραντεβού με την ΕΤΑΔ την Τετάρτη.

Στη συνάντηση της Τετάρτης ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης, μαζί με την Διαπαραταξιακή και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέτρο Φιλίππου, θα πάει με όπλο την ήδη υπάρχουσα Μελέτη Ανάπλασης της Παραλίας Αλυκών η οποία είχε υποβληθεί από τον Δήμο , πολύ πριν η ΕΤΑΔ αλλάξει πλεύση.

Ακούστε τις δηλώσεις του Δημάρχου Σαρωνικού Γιώργου Σωφρόνη αμέσως μετά την λήξη της συνάντησης, σήμερα το απόγευμα (2/6/17)

Στη συνέχεια δείτε και την πρόταση ανάπλασης που έχει υποβληθεί στην ΕΤΑΔ

Δείτε την Πρόταση Ανάπλασης εδω

 

[wonderplugin_carousel id=”24″] [wonderplugin_carousel id=”25″] [wonderplugin_carousel id=”27″]

 

Categories