Με νέες καταγγελίες επιστρέφει η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, «μύθος» και το φυσικό μαύρισμα από τις ακτίνες του ήλιου

Με νέες, ακόμη πιο αποκαλυπτικές επιθέσεις επιστρέφει με νέα της ανακοίνωση η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, λίγα 24ωρα μετά τους ακλόνητους ισχυρισμούς της σχετικά με την κατασκευασμένη αντίληψη περί δήθεν κλιματικής αλλαγής.

Συγκεκριμένα, η Γενική Ομοσπονδία Προσωπικού ΔΕΗ, έρχεται να αμφισβητήσει ανοιχτά και το φυσικό μαύρισμα από την ακτινοβολία του Ηλίου, κάνοντας λόγο για ψεύτικες εικόνες που προωθούνται από τα συστημικά ΜΜΕ, με γνωστά σε όλους συμφέροντα.

«Θα πρέπει να νομίζουν ότι απευθύνονται σε αμόρφωτα παιδάκια, αν θέλουν να υιοθετήσουμε ως αληθινές τις εικόνες με τα μαυρισμένα κορμιά τα οποία οφείλονται στην έκθεση στον ήλιο. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είμαστε καν σίγουροι ότι ο ήλιος που τόσο βολικά βρίσκεται στην ίδια θέση κάθε ημέρα που περνάει, είναι υπαρκτός, όμως προς το παρόν δεν έχουμε τα στοιχεία για να το αποδείξουμε. Σε λίγο θα μας πουν ότι και τα αντηλιακά όντως προσφέρουν κάτι περισσότερο πέρα από άσπρο χρώμα και κηλίδες στο νερό της θάλασσας. Κύριοι, για τελευταία φορά, δεν είμαστε ηλίθιοι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, η οποία καλεί τους πολίτες να αντισταθούν, καθήμενοι γυμνοί στον ήλιο για 72 συνεχόμενες ώρες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Κουλουριού», η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ αναμένεται να επιστρέψει σύντομα με νέες αποκαλύψεις, ενώ σε σχετική ερώτηση σχετικά με το αν το νερό της θάλασσας περιέχει πράγματι αλάτι, οι εκπρόσωποί της αρνήθηκαν προς το παρόν να τοποθετηθούν.

tokoulouri.gr

Categories