Το κατεπείγον Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού για παραλίες. VIDEO

Αντιδράσεις της Μειοψηφίας και του Κοινού λόγω παρουσίας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ανάγκασε στην αποχώρηση Περιφερειακής Συμβούλου της ΧΑ

Το τελικό συμπέρασμα από την μαραθώνια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της 12/6/17, όπως εκφράστηκε από τον Δήμαρχο και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία (μειοψηφούντος του Ανδρέα Κωνσταντέλλου):

1.Συζητάμε με ΕΤΑΔ μόνο την πρόταση Αξιοποίησης που έχει υποβάλει ο Δήμος Σαρωνικού για την ανάπλαση της Παραλίας Αλυκών

2. Σύμφωνα με την ΚΥΑ που εξέδωσε το Κράτος, την διαχείριση της παραλίας την οποία έχει η Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου και εκεί πρέπει να αποδίδουμε το όποιο ποσοστό, εμείς προτείνουμε να καταβάλλουμε το 20% των μισθωμάτων.

3. Αυτό που ζητάμε από τους πολιτικούς φορείς είναι να στηρίξουν το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και της Διαπαραταξιακής.

Επί πλέον ενέργειες: Οι πινακίδες του Δήμου θα αναγράφουν μήνυμα “ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ”- Τοποθέτηση πανό στην Παραλία Αλυκών αύριο το απόγευμα – Τα λεωφορεία του Δήμου, αν αύριο δεν κερδίσουμε τα ασφαλιστικά και συνεχιστεί ο διαγωνισμός θα είναι σε ετοιμότητα για να μεταφέρουν κόσμο για διαμαρτυρία στα Γραφεία της ΕΤΑΔ.- Να γίνει Επιτροπή Αγώνα και δεν θα σταματήσουμε αν δεν μας παραχωρηθεί προς Διαχείριση η παραλία Αλυκών.- Αίτημα στο Περιφερειακό Συμβούλιο το οποίο συνεδριάζει αύριο, για να πάρει θέση.

Στο ψήφισμα έγινε προσθήκη από Τσαλικίδη και Ράπτη, πως ο Δήμος Σαρωνικού δεν θα επιτρέψει καμία παρανομία στις παραλίες ενώ ο Ανδρ Κωνσταντέλλος ζήτησε να γίνει μνεία και για την ευθύνη των υπηρεσιών του Δήμου για να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό και γιαυτό μειοψήφησε.

Δείτε τις 4,5 ώρες της Συνεδρίασης σε κανονικό video της κάμερας


Η Περιγραφή των live video κατά την ώρα της συνεδρίασης

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗς. Αποχώρησε η πΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΉ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ.

Δεν προσκλήθηκε ιδιαιτέρως από εμάς, δηλώνει η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Απλά στείλαμε πρόσκληση σε όλους του Περιφερειακούς Συμβούλους.

Τα live video:

https://www.facebook.com/agamemnon.xygakis/videos/10212550963432012/

https://www.facebook.com/agamemnon.xygakis/videos/10212551013793271/

https://www.facebook.com/agamemnon.xygakis/videos/10212551148556640/

φωτο

wonderplugin_carousel id=”24″] [wonderplugin_carousel id=”25″] [wonderplugin_carousel id=”27″] [wonderplugin_carousel id=”28″] [wonderplugin_carousel id=”29″]

Categories