Η ΑΔΜΚΕΣ ξεκινάει ελέγχους σε όλες τις Καντίνες που λειτουργούν στο Δήμου Σαρωνικού!!

Η ΑΔΜΚΕΣ ξεκινάει ελέγχους σε όλες τις Καντίνες του Δήμου Σαρωνικού.

Αυτό ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Μονομετοχικής Εταιρείας Σαρωνικού (ΑΔΜΚΕΣ), Μιχάλης Αδάμης, κατά την παρουσία του στην έκτακτη συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Π.Φώκαιας για την οποία αναφερθήκαμε σε πρόσφατη ανάρτηση. (ΕΔΩ).

Ο Πρόεδρος της ΑΔΜΚΕΣ, υποστηρίζοντας τις θέσεις του Συμβουλίου της Π.Φώκαιας  για την τήρηση της νομιμότητας στο καθεστώς διαχείρισης και λειτουργίας των Καντινών στις παραλίες, δήλωσε αλληλέγγυος και ανακοίνωσε ότι σε έκτακτη συνεδρίαση της ΑΔΜΚΕΣ (Παρασκευή 16/6) που έγινε πριν προκύψει το ζήτημα με τις Ομπρέλες στην Π.Φώκαια, από το ΔΣ της Εταιρείας ορίστηκε τριμελής επιτροπή (Αδάμης, Σόφος, Κωνσταντέλλος) που θα διενεργήσει  έλεγχο νομιμότητας σε όλες τις Καντίνες του Δήμου Σαρωνικού.

Ως γνωστό κατά την έκδοση οποιασδήποτε άδειας καντίνας, τη σύμβαση ακολουθεί και τοπογραφικό της θέσης της, καθώς και κάποιες 11-12 βασικές δεσμεύσεις σε ότι αφορά το εμβαδόν που καταλαμβάνει η καντίνα, το επιτρεπόμενο εμβαδόν και αριθμός ομπρελοκαθισμάτων και άλλους όρους λειτουργίας βάσει όσων προβλέπει ο Νόμος.

Όλα αυτά θα εξεταστούν για κάθε περίπτωση χωριστά και αν κατά τους ελέγχους -που ξεκινούν άμεσα- διαπιστωθούν παραβάσεις η παρεκκλίσεις από την σύμβαση, αυτές θα καταγγέλλονται στα αρμόδια όργανα.

[wonderplugin_carousel id=”27″] [wonderplugin_carousel id=”28″]
Categories