Παρών στη χθεσινή συγκέντρωση των «Παραιτηθείτε» και ο Αρκάς, ζωγράφιζε τα πορτρέτα των διαδηλωτών για 5 ευρώ

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας «Παραιτηθείτε» στο Σύνταγμα, αφού ανάμεσα στον κόσμο βρέθηκε και ο Αρκάς.

Ο γνωστός σκιτσογράφος, καθόταν υπομονετικά σε σκαμπό πάνω στην πλατεία Συντάγματος και έχοντας στήσει στο σημείο εκείνο το καβαλέτο του, σχεδίαζε με το πινέλο του τα πορτρέτα όσων διαδηλωτών του το ζητούσαν, έναντι μόλις 5 ευρώ. Μάλιστα, στις προσωπογραφίες αυτές έβαζε και τη δική του πινελιά χιούμορ, προσθέτοντας ένα εύστοχο πολιτικό σχόλιο, συμβουλευόμενος πάντοτε τον Θέμο Αναστασιάδη ο οποίος καθόταν δίπλα του.

«Με χαροποιεί ιδιαίτερα να βρίσκομαι ανάμεσα στον απλό κόσμο και να διαμαρτύρομαι, προσφέροντας ταυτόχρονα και τις υπηρεσίες μου, αφού ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε μια ελεύθερη οικονομία. Ζωγραφίζοντας πάνω από 500 πορτρέτα, είδα με λύπη την απογοήτευση και την απόγνωση στα μάτια των πολιτών, κάτι που κάνει ακόμη μεγαλύτερη την ανάγκη να παραιτηθεί η κυβέρνηση», σχολίασε ο Αρκάς, ο οποίος διευκρίνισε ότι ένα σημαντικό μερίδιο των κερδών του θα διατεθεί για να γίνουν boost τα post στο Facebook σχετικά με την εκδήλωση «Παραιτηθείτε» του 2018.

Τέλος, πραγματικός χαμός έγινε προς το τέλος της συγκέντρωσης, όταν ο Αρκάς σχεδίασε τη μορφή του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αδειάζοντας πάνω της ένα γεμάτο ποτήρι με Aperol, σε μια συμβολική κίνηση που συγκίνησε και έδωσε τροφή για σκέψη.

tokoulouri.gr

Categories