Παρά το γεγονός ότι οι Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Καλυβίων -λόγω των πιθανών επικείμενων αλλαγών και των καλοκαιρινών αδειών- είναι λιγοστοί και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού – συνέλαβαν πριν λίγες μέρες, 35χρονο Έλληνα ο οποίος κατηγορείται για απάτες κατ εξακολούθηση με χρήση πλαστών εγγράφων εις βάρος επιχειρήσεων εστίασης στο Δήμο μας.
Συγκεκριμένα ο συλληφθείς κατασκεύαζε πλαστά έγγραφα αναλυτικής κίνησης του λογαριασμού του που έδειχναν διπλή χρέωση της πιστωτικής του κάρτας κατά την πληρωμή στα εστιατόρια που είχε επισκεφθεί και έτσι αποσπούσε από τα καταστήματα την επιστροφή της δήθεν διαφοράς.
Εξακριβώνοντας τη δράση του απατεώνα, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καλυβίων, τον συνέλαβαν σε εστιατόριο της περιοχής ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν πλαστά έγγραφα που “έδειχναν” τους επόμενους στόχους σε Ανάβυσσο και Λαυρεωτική.
Όπως εξακριβώθηκε, ο δράστης είχε διαπράξει πολλές τέτοιες απάτες στη περιοχή του Δήμου Σαρωνικού, στο Πόρτο Ράφτη και Αθήνα!
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών