Απρεπής η συμπεριφορά του Δημάρχου Σαρωνικού, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΑΠΡΕΠΗΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΟΦΡΩΝΗ

Σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, τελέσθηκε εκδήλωση μνήμης για τα δέκα χρόνια της καταστροφικής πυρκαγιάς στο Πάνειο Όρος, στα Καλύβια το καλοκαίρι του 2007 και επιμνημόσυνη δέηση για τον αδικοχαμένο Ανθυποσμηναγό εθελοντή πυροσβέστη Βασίλειο Φιλίππου.
Κατά την διάρκεια της τελετής της επιμνημόσυνης δέησης για τον αδικοχαμένο Ανθυποσμηναγό εθελοντή πυροσβέστη Βασίλειο Φιλίππου ο κ. Γιώργος Σοφρώνης χωρίς να σεβαστεί τους γονείς την χήρα και την κόρη του εκλιπόντος ήρωα, χωρίς να σεβαστεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και τους λοιπούς επισήμους και μη, έκανε ευθεία, απρόκλητη επίθεση, στον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Νίκο Τόσκα, παρερμηνεύοντας την τοποθέτησή του και τις εξαγγελίες του στη βουλή για το Πυροσβεστικό Σώμα.
Μέσα στην αγωνία του να εκτελέσει την κομματική του εντολή, αγνόησε παντελώς να τιμήσει την οικογένεια του αδικοχαμένου Ανθυποσμηναγού εθελοντή πυροσβέστη Βασιλείου Φιλίππου.
Το συμβάν αυτό, που όμοιό του δεν έχουμε ξανασυνταντήσει, ευτυχώς δεν παρέσυρε ούτε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε τον Αναπληρωτή Υπουργό, ούτε τον Αντιπεριφερειάρχη, οι οποίοι τίμησαν την εκδήλωση και προξένησαν ρίγη συγκίνησης με τα λόγια τους.

Categories